Nieuwsbrief juli

Nieuwsbrief juli

De maand juli stond écht in het teken van de vakantie.

Deze maand hebben wij niet alleen vertalingen gedaan over onderwerpen als motorfietsen, boekingssoftware voor een hotel en campingvakanties, maar hebben wij ook nog eens ondertitelingen voor twee video’s mogen vertalen.

Verder zijn wij met ons project Faceland begonnen!

Motorfietsers zijn in de zomermaanden heel actief en dat geldt dus ook voor Acebikes

About Acebikes:  Acebikes is a Dutch company, since 2007 specializing in the design and development of innovative accessories for every type of motorcyclist.

With years of experience in the field of transport of the motorcycle, there are several products arise that facilitate the life of a motorcyclist.

Voor HatchNmatch hebben wij diverse landingspagina’s voor het schitterende vakantiepark Aqua Centrum Bremerbergse Hoek mogen verzorgen.

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is een ideaal vakantieoord voor pure ontspanning. Het bevindt zich op het breedste deel van het Veluwemeer. Vanwege de unieke locatie met het Veluwemeer aan de ene kant en een bosrijke omgeving aan de andere kant, zijn er tal van recreatieve mogelijkheden, zoals: Fietsen, wandelen, vissen, surfen, zeilen, waterskiën, buitenavontuur, paardrijden en golfen. Het Aqua Centrum Bremerbergse Hoek biedt een unieke combinatie van rust, ontspanning en ervaring.

Verder waren wij ook in het kader van vakantie ook aan het vertalen voor

HRC DIGITAL

HRC is specialist op het gebied van Booking en Kassa Software

HRC Booking Portal is een Cloud Booking Engine en biedt de mogelijkheid om ook via uw eigen website(s) online reserveringen aan te bieden.
Zelfstandig of samen met uw collega’s kunt u eenvoudig en snel een booking portal opzetten voor online reserveringen. Verenigingen kunnen een website beheren voor hun leden via HRC Booking Portal.

Wij regelen de techniek, u ontvangt de reserveringen!

Voor de website van HRC DIGITAL en bijvoorbeeld Grand Hotel Alkmaar zijn er vertalingen gemaakt van Nederlands naar Duits en Engels.

4COMM staat voor het maken van een communicatiemiddel in de vorm van een video. Wat doet 4comm precies?

MARKT

Wij richten ons op particulieren, verenigingen, stichtingen, onderwijsinstellingen, ZZP’ers en kleine ondernemingen.

PRODUCT

4COMM maakt bedrijfsvideo’s. Video’s voor een onderneming, om te communiceren naar interne- of externe klanten. Denk aan informatie-, instructie- en promotie video’s. 4COMM voorziet in de behoefte van ondernemers om informatie over hun bedrijfsactiviteiten en producten te delen via het medium video.

COMPETENTIE

4COMM onderscheid zich door lagere tarieven als gevolg van lagere kosten. 4COMM maakt betaalbare video-producties voor kleine ondernemingen, door creatief, inventief en kosten effectief te werken met beperkte middelen maar met de juiste kwaliteit.

NORMEN, WAARDEN EN OVERTUIGINGEN

4COMM is een integer, professioneel en onafhankelijke onderneming die zeer servicegericht is door het goed kunnen luisteren naar onze klanten en door het leveren van een hoge kwaliteit.

Hier een mooi voorbeeld van het werk van 4comm https://www.4comm.nl/video-s

En voor Faceland zijn wij op dit moment bezig om de Zwitserse en Duitse websites te herschrijven. Faceland is een en internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie met een eenvoudig en succesvol business model opererend in Nederland, Zwitserland en Duitsland. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: onze cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken. Het DNA is overal op te merken, omdat de kernwaarden ons gebracht hebben waar we nu staan, hoe we omgaan met cliënten en patiënten en de manier waarop we te werk gaan. Dit is de basis van wie we zijn, waar we naar streven, wat Faceland voor Faceland klanten betekent en het succes van Faceland.

Faceland staat voor value for money.