2017

Het jaar loopt teneinde, nu tijdens de feestdagen neem ik even de tijd om terug te blikken op de afgelopen periode.

Het afgelopen jaar heb ik met mijn team een aantal bijzonder leuke projecten aangepakt en afgerond. De leuke en tevreden reacties van onze klanten geeft ons vleugels en leveren het bewijs dat we de juiste weg zijn ingeslagen. Dankzij het enthousiaste en kwalitatief goede team van Vertaalwerk met Passie zijn onze goede prestaties mogelijk geworden. Bij deze wil ik mijn team dan ook bedanken voor hun inzet en kwaliteit. Hartelijk dank allemaal! Jullie passie voor het vak heeft onze groei mogelijk gemaakt.

De leukste projecten in de laatste periode van het jaar bleken ook heel leerzaam en verhelderend te zijn. Ik heb mijn kennis uitgebreid op het gebied van hennep! Niet de recreatieve maar de industriële toepassing van dit product. Voor CBD olie zijn de Nederlandse teksten nu ook voor de Duitse website gemaakt.

Eén van onze vaste klanten, de internationale flexwerker gigant Akyla, heeft besloten om ook de vertalingen naar het Frans bij ons onder te brengen. Het geeft mij echt een goed gevoel om meer werk van deze klant te krijgen. Dat bewijst dat ook Akyla tevreden is over de kwaliteit van het werk dat Vertaalwerk met Passie levert.

Vanuit Dubai, een plek op aarde waar je in Nederland niet snel aan denkt, heeft zich een nieuwe klant bij ons aangemeld. Voor “Al Aryam” zetten we ons in om Arabische teksten om te zetten naar het Engels voor de Amerikaanse markt. Spannend om voor dit bedrijf te werken met haar heel eigen cultuur en interessante marktsegment.

Een bedrijf dat helemaal bij ons past, is “Smoezen” ook dit bedrijf heeft haar fundering gevonden in de liefde voor taal. Smoezen.info levert een unieke taalservice voor studenten. Het bedrijf werd in 2001 onderscheiden door het Europese Talenlabel voor haar innovatieve onderwijs methode. Voor mij een hele eer om onze kennis voor dit bedrijf in te kunnen zetten.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, ik zal mijn Duitse achtergrond niet verloochenen en vindt het heerlijk om me ook voor de Duitse markt in te kunnen zetten.
ESGII, is het Mongolische woord voor “vilt”, en de bedrijfsnaam van een schoenen fabrikant. ESGII voorziet de markt van originele viltschoenen met moderne designs en kleuren. Ik kan me daar lekker in uitleven en ondersteun dit bedrijf ook met de winkelverkopen vanuit de Krewelshof.
De Krewelshof is een parel van rust en weldaad op het Duitse platteland. Echt een heerlijke omgeving om te verblijven en voor mij een bijzonder inspirerende omgeving om vanuit te werken.

Het laatste kwartaal van 2016 heeft ons lekker bezig gehouden.
Ik kijk met trots terug op het hele afgelopen jaar, waarin ik mijn klanten- én vertaler bestand heb kunnen uitbreiden. Vertaalwerk met Passie groeit, dat is leuk voor mij en goed voor u als onze klant!

We zijn de kerst ondertussen gepasseerd en de focus is nu op de start van het nieuwe jaar. Samen met mijn team hebben we onze zinnen erop gezet om ook 2017 tot een leuk en succesvol jaar te maken. Onze aanpak daartoe is even simpel als effectief; Blijven leren & blijven lachen!

Van mij en mijn team, de allerbeste wensen voor 2017 voor u en de uwen.

Martell Brandwijk