Extra nieuwsbrief

Extra Nieuwsbrief

Carlocksystems Sleeuwijk  en Jifeline – Klaar voor Duitse klanten

Car Lock Systems is leverancier van originele gecodeerde nieuwe autosleutels & sloten voor vrijwel alle automerken. Bestellingen kunnen eenvoudig geplaatst worden via het websysteem. De productie – en het logistieke team is er volledig op uitgerust om uw bestelling bijzonder snel te leveren.

Sleutel kwijt of sleutel defect? Car Lock Systems en Jifeline laten u niet in de steek. Snel, betrouwbaar en met een glimlach worden uw opdrachen behandeld en voor u het weet, wordt de sleutel al geleverd!

https://www.carlocksystems.com/content/nl/over-ons

En om het plaatje compleet  te maken, is in 2012 Jifeline opgericht.

In 2014 introduceerde Jifeline haar, in eigen huis ontwikkelde, technologie die een digitale verbinding creëert tussen technisch specialist, het diagnose-apparaat en het voertuig. Deze netwerkinfrastructuur werkt volledig onafhankelijk van voertuig, diagnose-apparaat en OEM specificaties. Een automonteur die ondersteuning nodig heeft van een technisch specialist hoeft enkel zijn Jifeline “diagnose op afstand” interface op de OBD2-connector van het voertuig aan te sluiten. Aan de andere kant sluit de technisch specialist het diagnose-apparaat van zijn voorkeur aan. De Jifeline “diagnose op afstand” infrastructuur van Jifeline Networks zorgt voor een dusdanige verbinding tussen voertuig en diagnose-apparaat als ware het dat de specialist bij het voertuig staat. Terwijl in werkelijkheid het voertuig mogelijk duizenden kilometers verderop staat.

In februari en maart 2019 heeft een aantal medewerkers van Car Lock Systems en Jifeline de workshop ‘Zakelijk bellen met Duitse klanten‘ gevolgd.

Neem de telefoon op met een glimlach!

Naast basisregels voor het bellen met Duitse klanten, gangbare formuleringen en klantgericht advies, hebben wij ook culturele verschillen tussen Nederland en Duitsland behandeld. Uiteraard kwamen Duitse vaktermen aan bod en wij hebben praktijkgerichte oefeningen gedaan.

Het was een superleuke en vooral leerzame tijd en aan het einde van de workshop waren de cursisten in staat om de telefoon met een glimlach op te nemen en de klant professioneel in het Duits te woord te staan.  En … zoals op de onderstaande foto te zien is, beheersen zij die glimlach sowieso perfect.