Frans vertalen

Wij van Vertaalwerk Voor Passie zijn er gespecialiseerd in om allerlei soorten teksten in het Frans voor u te vertalen. U kunt bij ons terecht voor vertaling, workshops, tolkservices, scripties, copywriting en ondertiteling onder het motto ‘wij zetten de puntjes op de ‘i’.’

Frans vertalenDe talen waarmee wij onder andere mee werken zijn: Nederlands, Engels, Duits, Chinees, Grieks, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Turks, Hongaars, Pools, Farsi, Hindi, Indonesisch, Japans, Russisch, Zweeds en Deens.

De prijzen van het Frans vertalen hangen sterk af van de opdracht. De grootte van de tekst, de taal waar het in vertaald moet worden en de manier van aanleveren zorgt voor uiteenlopende prijzen. Voor een prijsindicatie om uw tekst naar Frans te vertalen, kunt u een offerte op onze website aanvragen.

Over ons

In onze vertalingen door hoog opgeleide native speakers vindt u de culturele achtergrond van uw doelgroep terug. Zo weet u zeker dat uw boodschap dezelfde kracht krijgt als voor uw thuismarkt. Een goede vertaling is de basis voor bijvoorbeeld een goede omzet en belangrijk om het vertrouwen van uw toekomstige klanten te winnen. Onze Frans vertaler zorgt ervoor dat u een goede start op de nieuwe markt heeft.

Kortom, Vertaalwerk Met Passie is hét bedrijf als u op zoek bent naar een vertaalbureau! Wij vertalen allerlei soorten teksten voor u. Onze medewerkers zijn opgeleid tot freelance vertalers en zijn zeer gemotiveerd om u te helpen. Voor al uw vertaalwerk bent u bij Vertaalwerk Met Passie aan het juiste adres. Hieronder vindt u een greep uit ons klantenbestand, al deze klanten zijn u al voor geweest om hun vertaalwerk uit handen te geven.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over uw teksten in het Frans te laten vertalen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 184 615 628 of +31 6 231 288 20. U kunt ook mailen naar info@vertaalwerkmetpassie.com.

Een greep uit onze klanten

Offerteformulier

  Naam / Your name*:

  Bedrijfsnaam / Company name:

  Uw E-mail / Your E-mail*:

  Telefoonnummer / Phone number*:

  Woonplaats / Residence:

  Adres / Address:

  In welke taal is het document opgemaakt? / Source language:

  Naar welke taal/talen moet worden vertaald? / Target language:

  Bestand toevoegen / Add file:

  Tweede bestand / Second file:

  Wanneer is uw deadline? / When is your deadline?

  Uw bericht / Your message:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)