Grieks vertaalbureau

Grieks vertaalbureau Vertaalwerk Met Passie is hét bedrijf als u op zoek bent naar een Grieks vertaalbureau! Wij vertalen allerlei soorten teksten voor u. Onze medewerkers zijn opgeleid tot freelance vertalers en zijn zeer gemotiveerd om u te helpen. Kortom, voor al uw vertaalwerk bent u bij Vertaalwerk Met Passie aan het juiste adres.

Over ons

Vertaalwerk Met Passie is een Grieks vertaalbureau dat in 2009 begon met slechts twee werknemers. Inmiddels hebben wij een klantenbestand opgebouwd en hebben wij een team van 28 vertalers. Onze vertalers zijn allemaal native speakers en zijn bekend met de gebruiken en trends van de doelgroep. Zo kunnen wij de teksten zo goed mogelijk aanpassen naar de taal die u wenst. Wij, als Grieks vertaalbureau, vertalen niet alleen teksten. U kunt ook bij ons terecht voor ondertiteling, scripties, tolkservice, copywriting en transcripties.

Als Grieks vertaalbureau vertalen wij niet alleen van en naar Grieks. De talen die wij nog meer kunnen leveren zijn Deens, Zweeds, Russisch, Japans, Indonesisch, Hindi, Farsi, Pools, Hongaars, Turks, Portugees, Italiaans, Engels, Frans, Spaans, Grieks, Chinees en Duits.

Onze prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren. De prijs ligt aan de taal, de manier van afleveren en uiteraard de grootte van de tekst. Voor een specifieke prijs kunt u onze offerte aanvragen.

Meer informatie over ons Grieks vertaalbureau?

Heeft u vragen over een van onze services als Grieks vertaalbureau? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te mailen naar info@vertaalwerkmetpassie.com of te bellen naar +31 184 615 628 & +31 6 231 288 20. Als u interesse heeft kunt u meteen een offerte aanvragen op onze website.

Een greep uit onze klanten

Offerteformulier

  Naam / Your name*:

  Bedrijfsnaam / Company name:

  Uw E-mail / Your E-mail*:

  Telefoonnummer / Phone number*:

  Woonplaats / Residence:

  Adres / Address:

  In welke taal is het document opgemaakt? / Source language:

  Naar welke taal/talen moet worden vertaald? / Target language:

  Bestand toevoegen / Add file:

  Tweede bestand / Second file:

  Wanneer is uw deadline? / When is your deadline?

  Uw bericht / Your message:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)