Inhouse training Duits Hardinxveld-Giessendam

Duitsland heeft de grootste economie van Europa. Het kan daarom voorkomen dat er met Duitsers zaken gedaan moet worden op het moment dat een bedrijf internationaal gaat handelen. Op dat moment is het wel zo handig dat een werknemer binnen dat bedrijf ook kundig is in de Duitse taal. Alles vertalen met Google Translate zal resulteren in teksten die niet vloeiend zijn in het Duits. Een inhouse training Duits [pb-city[ bij Vertaalwerk Met Passie kan ervoor zorgen dat iemand zo kundig wordt in de Duitse taal dat er geen gebruik meer gemaakt hoeft te worden van Google Translate.

Duits door een Duitser

Bij Vertaalwerk Met Passie wordt er gewerkt met mensen die Duits als moedertaal hebben. Op deze manier weet u zeker dat u tijdens de inhouse training Duits [pb-city[ te maken heeft met iemand die weet waar over hij of zij het heeft. Met deze trainingen kunt u in korte tijd klaargestoomd worden voor bijvoorbeeld een Duitse beurs. Zo kunt u toch uw mannetje staan op een plek waar uw eigen taal niet gesproken wordt.

Inhouse training Duits Hardinxveld-Giessendam Vertaalwerk Met Passie

Vertaalwerk Met Passie is opgericht door Martell Brandwijk – Thieme. Zij is native speaker Duits met een afgeronde opleiding zakelijke communicatie. Het team bestaat uit enthousiaste, hoogopgeleide native speaker vertalers, in touch met de markten van hun moedertaal en vol passie voor taal en teksten. Zij weten wat trendy is en verstaan hun vak. Voor u een groot voordeel, omdat het team hierdoor zo veel mogelijk de vertalingen en de copywriting op actuele trends of veranderingen kan toespitsen. Tevens kunnen wij uw SEO-sleutelwoorden zo in onze teksten verwerken, dat zoekmachines deze makkelijk ontdekken en de tekst voor uw lezer wel aantrekkelijk blijft. Heeft u vragen in Hardinxveld-Giessendam of wilt u meer informatie over onze Inhouse training Duits? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 184 615 628 of +31 6 231 288 20. U kunt ook mailen naar info@vertaalwerkmetpassie.com.

Een greep uit onze klanten

Inhouse training Duits

Neem vrijblijvend contact op

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)