Lekker bezig

De laatste maanden waren wij hier bij vertaalwerk met passie weer lekker druk bezig en mochten weer super leuke projecten afronden. Naast de vertalingen voor MUSICALLSTARS voor de verkiezingen van de Top 100 DJ’s naar 9 talen, waaronder Indonesisch, Japans, Hindi, Noors en Russisch

hebben wij ook de nieuwe websites van elektrischekinderauto.nl naar het Duits, Frans en Spaans mogen vertalen. Wat een super leuke opdracht. Luxe kinderautos, elektrische motoren en loopautos.

Verder hebben we voor Visual Steps ons eerste Excel-boek correctie gelezen en kregen ons werk ook echt fysiek in handen.
Dit voelt wel heel goed aan!

Ook waren wij weer voor Relaxed Slapen en vergaderen bezig en hebben voor dit heerlijke hotel naar het Zweeds en Engels vertaald. Midden in het hartje van Haarlem te vinden, is dit zeker een aanrader.

Ook voor het Klederdrachtmuseum in Amsterdam hebben wij weer leuke vertalingen gedaan.

We hebben dus weer een heerlijke mix van vertalingen mogen doen, music en stars, elektrische kinderautootjes, een boek en heerlijke Nederlandse klederdracht. Dit is wat ons werk zo fantastisch maakt en ons team helemaal vrolijk. Dank aan alle klanten voor hun vertrouwen in onze kennis, passie en liefde voor het detail!

Het team en ik kijken met optimisme naar de toekomst!