Lente 2017

De lente is vaak de periode waarin frisse nieuwe projecten worden aangepakt. Dat bleek ook voor een aantal van onze klanten het geval. Eén van de leukste en meest uitdagende opdrachten hebben we voor Art Square Amsterdam uitgevoerd. Een nieuwe klant voor Vertaalwerk met Passie waarmee we een prima aansluiting hebben gevonden. Kunst gaat over passie en die gemeenschappelijke deler geeft ons een leuke samenwerking.

Voor Art Square Amsterdam hebben we naar 4 talen mogen vertalen. Wij hebben het erg leuk gevonden en hebben er een tevreden klant bij.

Visual Steps is een merk met aanzien, het meest bekend zijn de computerboeken voor senioren welke wereldwijd bestsellers zijn geworden. Dat is echter niet de enige hit van Visual Steps. Van dezelfde uitgever zijn er interessante boeken verkrijgbaar die de lezer stap voor stap uitleggen hoe je bijvoorbeeld het meeste uit een Android telefoon haalt of hoe je jezelf het beste voorbereid op het Microsoft examen “Microsoft Office Specialist”. Maar zelfs daar houdt het niet bij op. Er is ook een boek dat uitlegt hoe je je levensverhaal kunt schrijven. Hartstikke leuk allemaal! Visual Steps heeft geen grenzen, logisch dat wij van Vertaalwerk met Passie ons thuis voelen bij de bedrijfscultuur van deze mediagigant. Het is dan ook een hele eer dat Vertaalwerk met Passie de Duitse versie heeft gecorrigeerd. Het boek is in de eerste oplage te koop op Bol.com, Amazon en natuurlijk via de website van Visual Steps zelf.

Ook de accu-unie heeft bij Vertaalwerk met Passie aangeklopt voor vertalingen naar het Duits en Engels van haar zeer uitgebreide collectie accu’s. De accu-unie levert accu’s voor allerhande toepassingen waaronder auto’s-motoren-boten-scoot mobielen en noem maar op.

De accu’s van de accu-unie hebben een verrassend hoge kwaliteit en voldoen aan alle moderne milieueisen. Bestellingen kunnen rechtstreeks op hun website worden geplaatst. De website is helder en je kunt er zelfs op je kenteken zoeken welke accu voor jouw auto geschikt is. Ook de verzend- en retour voorwaarden zijn helder en blijken betrouwbaar uit de feedback van hun klanten. Dat maakte dat het voor het team van Vertaalwerk met Passie leuk was om aan dit bedrijf vertalingen te leveren. Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid zijn ook de pijlers van Vertaalwerk met Passie!

Wie houdt er niet nou van zeehonden?
Wij van Vertaalwerk met Passie geloven er heilig in om terug te geven aan de gemeenschap. Dit in combinatie met een innige dierenliefde heeft ertoe geleidt dat Vertaalwerk met Passie nu officieel sponsor van de zeehondencrèche in Stellendam is. Eigenlijk wel jammer dat een zeehond niet mee naar huis genomen kan worden. Die heerlijke koppies met die grote trouwe ogen stralen een hoog knuffelgehalte uit. Maar bij de zeehondencrèche “A Seal” in Stellendam zijn de dieren veel beter af. Ze worden daar verzorgd door gediplomeerde verzorgers en artsen totdat ze voldoende sterk zijn om weer op eigen kracht te overleven. Zodra ze gezond en sterk genoeg zijn worden de dieren terug naar zee gebracht en kunnen ze weer lekker in hun eigen omgeving in vrijheid leven.

En nu, op naar de zomer!
 

A Seal -Stellendam-