Nieuwsbrief april 2020

Nieuwsbrief april

Ook wij merken hier op kantoor dat het in deze coronatijd wat rustiger is qua vertaalwerk, maar gelukkig konden wij toch weer met een paar interessante opdrachten aan de slag.

In opdracht van KlaarvoorDEstart hebben wij voor Speqinnovations.com een superleuk onderwerp, met drie a’s, naar het Duits vertaald: Het Open Goaaal! Kinderen kunnen thuis blijven trainen en voetballen in je eigen tuin! Voetbaldoel, vangnet en Rebound trainer ineen. Door de elastische opstelling kaatst de bal terug en kun je lekker blijven voetballen zonder de bal op te halen! De Open Goaaal Football Rebounder is verkrijgbaar in vier formaten, dus voor elke tuin een eigen formaat! De Standard en Large zijn zelfs aan te passen aan de beschikbare ruimte.

KlaarvoorDEstart is een initiatief van Acsense en Hatch’n Match. Wij hebben de handen ineen geslagen om zo veel mogelijk ondernemers te helpen richting de Duitse markt. Acsense is een full-service marketing- en salesbureau met een zeer effectieve en onderscheidende formule voor het MKB en grootbedrijf. De specialisten van Acsense helpen groeiende bedrijven om verder te bouwen en te professionaliseren, en krimpende bedrijven om nieuw groeipotentieel te vinden en te benutten. De mensen van Acsense zijn zowel strategisch als uitvoerend inzetbaar en helpen haar opdrachtgevers met Marktinformatie & Strategie, Leads & Omzet en Marketing- & Salessoftware. Om een optimaal resultaat te behalen worden onze diensten en producten vaak in combinatie ingezet.

Hatch’n Match is specialist en ervaringsdeskundig op het gebied van marketing en sales activiteiten in Duitsland en Nederland in zowel B2C als B2B. Wij kennen de cultuur en de taal van de Duitse markt. Wij weten ook, waar de verschillen zitten tussen de Duitse en de Nederlandse markt. De Duitse consument of de Duitse zakenpartner aanspreken op de juiste manier, passend bij zowel uw bedrijf en cultuur en afgestemd op de Duitse markt, dat is wat we doen.

Wij weten vanuit onze ervaring dat veel Nederlandse ondernemers de kansen in Duitsland wel zien maar niet altijd weten waar ze moeten beginnen. Slechts 20% van het Nederlandse MKB doet zaken in Duitsland. klaarvoorDEstart ondersteunt bij het opstarten van zaken doen, want een goed begin is zeker het halve werk. We werken onder andere samen met native vertalers Duits en Duitse juridische experts op het gebied van Duitse marketing en sales activiteiten.

De samenwerking tussen Acsense en Hatch’n Match stelt ons in de gelegenheid om ondernemers niet alleen te adviseren maar ook werkelijk door middel van de juiste marketingaanpak en met de juiste middelen succes op de Duitse markt te bewerkstelligen.
Elke onderneming en elke ondernemer is anders en er bestaat niet zoiets als “one size fits all” daarom komen we graag in gesprek om uw uitdagingen en doelstellingen geheel vrijblijvend te bespreken.

Verder mochten wij ook in april weer in opdracht van KlaarvoorDEstart blogs schrijven voor Aquacentrum Bremerberges Hoek. Aqua Centrum Bremerbergse Hoek is een ideaal vakantieoord voor pure ontspanning. Het bevindt zich op het breedste deel van het Veluwemeer. Vanwege de unieke locatie met het Veluwemeer aan de ene kant en een bosrijke omgeving aan de andere kant, zijn er tal van recreatieve mogelijkheden, zoals: Fietsen, wandelen, vissen, surfen, zeilen, waterskiën, buitenavontuur, paardrijden en golfen. Het Aqua Centrum Bremerbergse Hoek biedt een unieke combinatie van rust, ontspanning en ervaring.

De oude vissersplaatsen Harderwijk en Elburg met hun vele monumenten liggen op een steenworp afstand. Binnen de oude stadsmuur vindt u een levendig winkelcentrum met gezellige terrassen. Het pretpark Walibi World en het dolfinarium zijn ook vlakbij.

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek biedt een unieke combinatie van rust, ontspanning en avontuur!