Nieuwsbrief april

Nieuwsbrief april

April, de maand van lentekriebels en van steeds meer zonneschijn … De eerste bloemetjes steken hun kopjes al uit de grond en wij halen de barbecue weer van stal. Het is nu de tijd om lekker met vrienden binnen of buiten aan tafel te zitten, om van de buitenlucht te genieten en om tijd te nemen voor onszelf en voor elkaar.

En over genieten gesproken ????

Wat vinden jullie van een gezellig etentje met vrienden, bijvoorbeeld een keertje lekker Mexicaans? Bij Corny Bakers vind je alles wat je voor een heerlijke Mexicaanse avond nodig hebt.

Dé Mexicaanse Groothandel Corny Bakers

Over ons. Mexicaanse groothandel Corny Bakers is sinds 1972 een gevestigde naam in Europa voor Mexicaanse foodproducten. Corny Bakers heeft een breed assortiment van ruim 300 Mexicaanse/Texaanse artikelen.

Corny Bakers heeft de benodigde certificeringen, zodat u er zeker van kan zijn dat alle geleverde producten voldoen aan de strengste eisen en regelgeving. Mexicaanse groothandel Corny Bakers levert door geheel Europa, Turkije en het Midden-Oosten aan groothandels en restaurateurs.

De producten van Mexicaanse groothandel Corny Bakers worden grotendeels geïmporteerd uit Mexico en de USA. Maar ook in Nederland worden onder eigen merk een aantal producten speciaal en exclusief geproduceerd voor Corny Bakers. Corny Bakers heeft, naast een groot aantal gerenommeerde Mexicaanse merken, dus haar eigen private label assortiment met o.a. bloem en maistortilla’s, sauzen en guacamole.

Naast het omvangrijke food-assortiment kunt u bij Corny Bakers ook terecht voor dranken zoals Mexicaanse bieren, tequila, diverse likeuren en wijnen.

Voor Corny Bakers hebben wij diverse vertalingen vanuit het Engels naar het Frans en Arabisch verzorgd.

Lekker bezig dus …

Kolblei U.G

Verder hebben wij voor Kolblei U.G

vertalingen vanuit het Nederlands naar het Duits gedaan. Wij wensen hierbij Michael van de Wiel een goede vaart.

Afbeelding1

Loïs Lee Wholistic SkinMethod

En ook bij Loïs Lee Wholistic SkinMethod staat men niet stil. Deze maand introduceerde Loïs Lee een nieuw product.

Onze Screen Sun Screen mini is meer dan ‘alleen een zonnebrand’. Het is een unieke formule voor het gezicht (voor dagelijks gebruik) die helpt beschermen tegen de 3 belangrijkste oorzaken van vroegtijdige huidveroudering: blauw licht, UVA/UVB en (lucht)vervuiling. Er zit veel kracht in dit kleine flesje dus! Handig als je de Screen Sun Screen eerst wil proberen, maar ook handig voor onderweg.

Hier hebben wij de vertalingen van Nederlands naar

Duits mogen verzorgen.

Met dit alles was april 2023 een zeer afwisselende en interessante maand voor Vertaalwerk met Passie.

P7240205 vertaalwerk met passie foto nieuwsbrief