Nieuwsbrief Augustus

Nieuwsbrief Augustus

De zomervakantie zit er voor ons weer op en het team van Vertaalwerk met passie is alweer met energie en enthousiasme bezig en ook onze klanten zijn weer met creativiteit, vakkennis en motivatie aan het werk.
PAL-V lanceerde eind augustus hun gloednieuwe website en wij mogen met trots vermelden dat Vertaalwerk met passie, de content voor de Duitse website, van deze prachtige nieuwe site mocht verzorgen. Wat een fascinerend onderwerp: vliegende auto’s, PAL-V maakt een eeuwenoude droom werkelijkheid.

Onze missie is om luchtmobiliteit beschikbaar te maken voor dagelijks gebruik door duurzame en innovatieve geavanceerde luchtmobiliteitsproducten te creëren.

Robert Dingemanse CEO & Medeoprichter PAL-V

En ook bij Basil zat men niet stil. Naast de vertalingen voor de nieuwe collectie van Basil naar het Duits, Engels en Frans vertaald te hebben, hebben we ook de vertalingen voor de MIK website naar Duits en Frans verzorgd.

MIK maakt jouw fiets

Met het universele MIK click-systeem switch je moeiteloos van fietsaccessoires. Ervaar de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. Zo zorgt MIK voor de echte klik tussen jou en je fiets. Klaar om je eigen weg te gaan? MIK, CLICK, GO.

En na een maand met zulke mooie en boeiende opdrachten zijn wij nu alweer bezig met prachtige projecten voor de maand september. Benieuwd naar onze nieuwe projecten? Deze vindt u begin oktober in onze nieuwsbrief. Tot die tijd wensen wij iedereen een hele mooie nazomer!