Nieuwsbrief augustus

Nieuwsbrief augustus

Zomertijd…..Vakantietijd

Vakantietijd ……Tijd voor mooie nieuwe projecten

Wij waren weer lekker bezig.

Summertime…. Time for good music!

Ook in de maand augustus hebben wij weer de vertalingen van Spinnin’Records naar Spaans en Portugees mogen verzorgen.

Summertime….Verwen jezelf!

Voor KOH cosmetics mochten wij de vertalingen naar Duits, Frans en Deens verzorgen. Wie van luxe, hoogwaardige cosmetica zonder dierenproef houdt, is bij KOH op het juiste adres.

KOH FILOSOFIE

KOH heeft zich laten inspireren door de ongelofelijke rijkdom van de Japanse levenswijze en rituelen. De KOH filosofie gaat uit van de mens als geheel, waarbij lichaam en geest nauw met elkaar in verbinding staan.

Ware schoonheid is complete harmonie tussen lichaam en ziel. Het uiterlijke voorkomen weerspiegelt onze innerlijke gevoelens.

Mooi zijn is fijn, maar nog belangrijker is mooi voelen, dat kan alleen indien de geest ook betrokken is. Positief voelen en denken, een zelfverzekerde uitstraling en gezondheid bereiken deze geestelijke verrijking.

KOH TECHNIEKEN & GESCHIEDENIS

De wetenschappers hebben de eeuwenoude kennis en filosofie van het Oosten gecombineerd met de Westerse technologie. Hieruit is een serie uiterst geavanceerde producten ontstaan.

Summertime….Tijd voor cultuur en mode!

 

Verder mochten wij weer voor het Klederdrachtmuseum in Amsterdam vertalen.

Naast de catalogusteksten mochten wij ook de persberichten voor de nieuwe expositie naar het Engels vertalen Van 5 september 2018 tot en met 31 maart 2019 organiseert Het Klederdrachtmuseum de tentoonstelling Contemporary Fashion. De tentoonstelling presenteert een selectie van kostuums en objecten van hedendaagse modeontwerpers die geïnspireerd zijn op de Nederlandse klederdracht. Deze tentoonstelling is een ode aan deze ontwerpers die hun inspiratie haalden uit de Nederlandse klederdracht en die door middel van hun nieuwe ontwerpen de designs en vormgeving uit de klederdracht laten voortbestaan. Het Zuiderzee Museum (Collectie uit de expositie ‘Gejaagd door de wind’) en het Zeeuws Museum (collectie van de expositie ‘Handwerk’) hebben royaal een aantal kostuums, kostuumonderdelen en mooie hoeden in bruikleen gegeven voor deze tentoonstelling.

In de tentoonstelling worden kostuumstukken van oa de volgende ontwerpers getoond;  Walter van BeirendonckKasper Jongejan, Tess van Zalge, Bas Kosters, Meeta Mastani & Marlies Visser, Viktor&Rolf , Antoine Peters, Elizabeth van der Helm, Elke Wierenga. De ontwerpers vertaalden klederdracht naar mode anno nu. Met name handwerk en duurzaamheid blijken als kernelementen van klederdracht uitstekend toepasbaar op de hedendaagse ideeën van mode en stijl. De tentoonstelling zal worden ingericht door studenten van Nimeto.

Summertime….Tijd voor creativiteit

voor

mochten wij een complete website naar het Duits vertalen. Een leuke en vooral heel interessante opdracht over de kracht van de zon. Meer informatie hierover als de website online is 😊

Verder hebben wij

voor

verschillende vertalingen naar het Engels mogen verzorgen.

Summertime…. Tijd voor gadgets

Ook ISTARWORLD was tijdens de vakantie lekker bezig en wij mochten verschillende Engelse vertalingen verzorgen. ISTARWORLD Connecting the world by delivering high quality smartphone accessories and gadgets.

Summertime….Tijd voor een nieuwe collega

En wij mochten deze maand augustus ook een nieuwe vertaler collega verwelkomen.

Sinds begin augustus versterkt Miriam ons team voor de Duitse vertalingen.