Nieuwsbrief december

Nieuwsbrief december

Het jaar 2019 is weer voorbij en we sloten deze decembermaand af met mooie en uitdagende projecten. Om er een paar te noemen: copywriting Frans, Engels en Duits, diverse spoedvertalingen, natuurlijk maatwerkvertalingen van het Nederlands naar het Pools en het Engels naar het Duits, en niet te vergeten het schrijven van verschillende blogs.

Voor een klant van HatchNMatch maakten we weer diverse blogs in het Duits. Het onderwerp? Summer feelings op een vakantiepark … Zeker in een maand als december erg leuk om het zomerse vakantiegevoel te verwoorden.

Verder hebben we voor Acebikes de copywriting Engels, Frans en Duits voor een gloednieuw product geleverd. Acebikes ontwikkelt en verkoopt handige hulpmiddelen voor het vervoer en de opslag van motorfietsen. De Foldable Loading Ramp is bijvoorbeeld een van de nieuwste ontwikkelingen van het bedrijf.

We hebben ook weer de vertalingen voor de EHF Group verzorgd. Deze keer van het Engels naar het Duits. Hier was het onderwerp voedingssupplementen voor sportvasten – een zeer interessant thema.

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met Sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding.

Tussendoor kwamen er nog wat spoedopdrachten voor STE Transport en iSTARWORLD voorbij en op ons pad.

STE (voorheen Schouten Transport) is de specialist op het gebied van zwaar transport. Opgericht in 1999, heeft jarenlange ervaring in het complete vervoerstraject van zwaar- en exceptioneel transport.

Speciaal en zwaar transport door heel Europa

STE heeft chauffeurs in dienst die zeer ervaren zijn op het gebied van speciaal en zwaar transport door geheel Europa. Wij kennen de weg. Of de bestemming nu Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Schotland, Spanje, Duitsland, Rusland of waar dan ook betreft. En indien gewenst regelen we ook het intermodale vervoer.

Voor iSTARWORLD hebben we twee spoedvertalingen vanuit het Engels naar het Nederlands en Frans uitgevoerd.

Vertaalwerk met Passie kijkt uit naar het nieuwe jaar – een nieuw jaar samen met bestaande en nieuwe klanten, met nieuwe uitdagingen en hopelijk met veel mooie projecten.
Iedereen van harte een gezond en gelukkig 2020 toegewenst!