Nieuwsbrief februari

Nieuwsbrief februari

Vertalingen over

sportvasten, kunststoffen, schelpdieren en blokhutten, auto’s en motoren …

Dit waren in februari onze vertaalprojecten.

Een greep uit onze werkzaamheden:

Voor de EHF Group mochten wij een heel e-boek over sportvasten naar het Duits en Engels vertalen. Wat een super interessant en leerzaam onderwerp!  De 10-daagse Sportvastenkuur is de kickstart naar een gezondere lifestyle! De naam ‘Make The Switch’ verwijst naar de switch die jij in deze 10 dagen maakt van suiker- naar vetverbranding’. Je traint onder begeleiding van een Sportvasten Coach. Tijdens de Sportvastenkuur bouw je in 3 dagen je voeding af. Vervolgens ga je 2 tot 3 dagen sapvasten en daarna in 4 dagen je voeding weer gecontroleerd opbouwen. Dit combineer je elke dag met 20 tot 30 minuten duurtraining. De intensiteit van de training wordt persoonlijk voor jou bepaald door jouw coach. Na de Sportvastenkuur voel jij je als herboren en kan je nieuwe lifestyle beginnen!

Hoe werkt sportvasten? Hoe houdt u het vol en welke voedingssupplementen ondersteunen uw sportvastenkuur? Dit soort vragen wordt in het e-boek van Remco Verkaik beantwoord. Sportvasten doet u onder professionele begeleiding en met de juiste voedingssupplementen. Met FITTERGY Sportvasten heeft u daarbij de juiste partner aan uw zijde om het project te beginnen!

Verder hebben wij voor Stractive copywriting in het Engels en Duits gedaan.

U kunt natuurlijk ook voor andere talen bij ons terecht.

.

Stractive is expert op het gebied van internet marketing. Wij zijn een online marketing bureau en helpen organisaties topposities in zoekmachines te behalen met websites voor allerlei verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld: sales, lead generation of affiliate marketing. Stractive is een eenmanszaak. Het gezicht achter Stractive is Wout Gortworst.

“Ik word enthousiast wanneer mensen dankzij mijn werkzaamheden betere resultaten behalen. Daarnaast vind ik het sowieso leuk om met verschillende soorten mensen in contact te komen. Daarom vindt Stractive persoonlijk contact ook zo belangrijk. Internet biedt heel veel mogelijkheden en dat is heel erg tof, maar we moeten persoonlijk contact nooit uit het oog verliezen.”

Stractive is opgericht omdat er nog veel geluiden te horen zijn van ondernemers als: “Wij investeren veel in marketing, maar we zien hier nooit iets van terug.” Stractive wil hierin het verschil maken. We doen dit door eleke maand persoonlijk resultaten aan onze klanten terug te koppelen.

Voor Acebikes hebben wij weer de vertalingen naar het Frans, Engels en Duits verzorgd.

.

Als u op zoek bent naar praktische oplossingen voor een veilig vervoer van uw motor of scooter, dan bent u bij Acebikes aan het juiste adres. Zo makkelijk en zeker kan het vervoer van uw motor zijn!