Nieuwsbrief Februari

Nieuwsbrief februari

We gaan langzaam weer richting de lente … en we kunnen dus van warmer weer, strand, water en zee gaan dromen. Natuurlijk liggen er in dit heerlijke seizoen ook weer allerlei leuke buitenactiviteiten in het verschiet. Terwijl we op of in het water van onze vrije tijd genieten of tijdens bijvoorbeeld een lange fietstocht, kunnen we de lente al een beetje voelen ?. En dit merken we ook aan onze opdrachten in februari.

Zo hebben we voor World Nautic Center diverse vertalingen naar het Duits verzorgd en ook een voice-over ingesproken.

Worldnauticcenter.nl is de online & fysieke winkel op het gebied van actieve watersport. Je vindt een gevarieerd aanbod met de nieuwste producten zoals wetsuitswakeboards, de nieuwste zwemvesten of de grootste collectie sups. Hier vind je alles om je watersport met maximaal plezier en optimale veiligheid te beleven!. Daarnaast zijn wij ruim 15 jaar de Jobe shop van Nederland, met altijd het grootste jobe watersport assortiment het gehele jaar op voorraad. Nieuw is ook onze Jobe Premium Reseller store, waar je live jouw gehele jobe collectie kan bekijken en kopen.

winkel3 world nautic center

Voor Basil hebben we deze maand weer teksten voor interessante en trendy nieuwe producten vanuit het Nederlands naar het Duits en Engels vertaald.

Vind jij het heerlijk om een frisse neus te halen samen met je hond, maar kan je soms de moed niet bij elkaar rapen om je wandelschoenen aan te trekken? Dan is de oplossing heel simpel: pak de fiets! Neem je trouwe viervoeter mee in de hondenfietsmand en trek er samen op uit. Of je nou kiest voor een lange fietstocht door diverse natuurgebieden of voor een kort ritje naar het naastgelegen dorp. Samen met je hondje wordt de fietstocht nóg gezelliger. Lekker uitwaaien met de (honden)haren in de wind! Maar waar moet het mandje voor jouw hond aan voldoen? Wij geven je graag een aantal tips voor een fijne én veilige fietsrit.

Basil

Het maakt niet uit wat je in de buitenlucht doet, als je er maar van geniet. Maar vergeet dan niet om je huid te beschermen … Want ook je huid geniet van de buitenlucht, maar alleen dan als je deze ook goed beschermt en verzorgt!

Voor Loïs Lee Wholistic SkinMethod hebben we weer diverse blogs vanuit het Nederlands naar het Duits vertaald.

Wholistic SkinMethod

Er bestaat geen quick fix voor een gezonde en stralende huid. Je huid, lijf en geest zijn één. Een holistische benadering is dus niet alleen logisch maar noodzakelijk. outer SkinFood, inner SkinFood, SkinTools én skinsights, zorgen voor jouw natuurlijke (en beste!) SkinBalans.

Dit was weer een kleine bloemlezing uit onze opdrachten in februari. Dus … nog even volhouden als het kan, want de lente komt eraan!

Zonnige groeten van het team van Vertaalwerk met Passie ?