Nieuwsbrief januari 2024

Nieuwsbrief januari 2024

Een frisse start in een nieuw jaar!

Het nieuwe jaar is leuk begonnen voor Vertaalwerk met Passie.

Na de overname door Aevo Services op 1 januari 2024 zijn we druk bezig geweest om alles in goede banen te leiden. Ons nieuwe hoofdkantoor is nu gevestigd in Paramaribo, Suriname.

We hebben ernaar gestreefd om al onze klanten vooraf te informeren over de overname, maar helaas zijn er toch een paar tussen de wal en het schip gevallen. Onze excuses hiervoor. We hopen dat u ons deze slordigheid vergeeft. Het is in ieder geval een duidelijk teken dat we echt mensenwerk leveren!

Soepel contact met de collega’s

Het contact tussen Ron, de nieuwe eigenaar van Vertaalwerk met Passie, en de vertalers verloopt prettig en soepel. We hebben heldere afspraken gemaakt over wat we van elkaar verwachten, en we delen een gezamenlijke missie en visie. Dit zorgt voor een zeer ontspannen onderlinge samenwerking.

De toekomst

We kijken met vertrouwen naar de toekomst. We hebben een sterk team van ervaren vertalers die allen vastberaden zijn om onze klanten de beste service te blijven bieden. Hoe mooi is het dat de vertalers door de samenwerking met Aevo nu ook op vaktechnisch gebied een streepje voor hebben. Bij Aevo ondersteunen en adviseren we sportscholen, restaurants, agrarische bedrijven, financiële instellingen, bouw- en constructiebedrijven, en verzorgen we tevens de boekhouding voor een paar van deze bedrijven. Net als het team van vertalers zitten de Aevo experts verspreid over de wereld en werken we al jaren met elkaar samen.

Jargon

Dat een restaurateur en een constructeur een andere taal, binnen een taal, spreken hoeven we u niet te vertellen. Dat we door Vertaalwerk met Passie en Aevo te koppelen nu ook in staat zijn om jargon in de juiste toon te vertalen laten we u graag ervaren!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Martell & Ron

Nieuwsbrief