Nieuwsbrief januari

Nieuwsbrief januari

Met januari begon het nieuwe jaar en wij mochten deze maand onze vaste klanten én een nieuwe klant begroeten. Het werd hiermee een leuke start van 2022, met veel interessante, uitdagende en leuke vertalingen naar onder andere het Spaans, Italiaans, Duits en Frans.

Van der Plas Deurenfabrikant

Voor onze nieuwste klant, Van der Plas Deurenfabrikant, hebben wij deze maand vertalingen van het Duits naar het Nederlands uitgevoerd.

Deurenfabriek Van der Plas

Wij zijn een van de meest vooraanstaande fabrikanten van houten buitendeuren en ramen. De combinatie van vakmanschap met geavanceerde productietechnieken levert topkwaliteit op. Een deur is niet zomaar een deur. Deurenfabriek Van der Plas maakt deuren en ramen voor allerlei toepassingen die voldoen aan de daarvoor gestelde eisen.

Het volledige productieproces vindt plaats in onze eigen fabriek. We combineren onze kennis en vakmanschap continu met de nieuwste technieken die voordeel opleveren op het gebied van stijl, comfort, veiligheid en milieu. Sinds 1973 produceren wij op een geavanceerde manier deuren en ramen voor de woningmarkt.

Hoopo®

Voor Hoopo® hebben wij vertalingen van het Engels naar het Duits, Frans, Spaans en Italiaans gedaan.

Waarom zijn kattenbakken zo lelijk en onpraktisch? De meeste kattenliefhebbers zullen het erover eens zijn dat de bestaande kattenbakopties echt slecht zijn. Je krijgt meestal een simpele maar lelijke plastic bak die eruitziet alsof hij uit een ‘dollarwinkel’ komt.

Ons team is geobsedeerd door design en katten! We wilden gewoon een kattenbak die eenvoudig, mooi en gemakkelijk schoon te maken was. Maar er bestond niets – dus hebben we er zelf een ontworpen.

Onze missie is om mooie, functionele designmeubels te leveren voor huiskatten.

De Dome is een moderne design kattenbak met een geïntegreerde schep en lekbak. Gebouwd en ontworpen door designers, ingenieurs en katten therapeuten.

Bij Hoopo® maakt niets ons gelukkiger dan het zien van een geliefde kat. Katten verdienen het om zich net zo veilig en fijn te voelen in hun omgeving als wij. Wij mensen hebben de macht om het te laten gebeuren! Het is onze droom dat elk product dat wij ontwikkelen een maatstaf is voor de juiste verzorging en behandeling van katten!

Voor ons betekent dit dat we hen de best mogelijke meubels moeten bieden, meubels die die naadloos integreren met die van ons. Onze katten houden van comfort en wij houden van moderne designs en praktisch gebruik – het is onze passie de beste meubels voor katten te ontwerpen.

Persfilter.nl

En voor Persfilter.nl hebben wij vertalingen voor hun Duitse website verzorgd en daarnaast ook een optimalisatieslag van Duitse keywords gedaan.

Ons jonge, enthousiaste team zorgt ervoor dat het juiste nieuws bij de juiste persoon terechtkomt.

Persfilter.nl is een initiatief van smart.pr in Amsterdam. Wij zien dat het te vaak voorkomt dat journalisten persberichten ontvangen van organisaties die niet relevant voor hen zijn. Daarom willen wij organisaties helpen hun persberichten gerichter en aan kortere lijsten te versturen en daarmee de relatie tussen PR en journalistiek verbeteren.

Uiteraard kwamen ook vertalingen naar bijvoorbeeld het Pools, Engels en Deens voorbij, onder andere voor:

Januari was daarmee een heel leuk begin van 2022. En nu op naar de volgende elf maanden!