Nieuwsbrief Januari

Nieuwsbrief januari 2023

Een nieuw jaar met nieuwe kansen! Wij verheugen ons ook in 2023 weer op nieuwe projecten, op de samenwerking met onze bestaande klanten en de kennismaking met nieuwe klanten. Afgelopen jaar hebben wij veel interessante, uitdagende en bijzondere werkzaamheden uitgevoerd. Dit jaar kijken wij er opnieuw naar uit om voor onze klanten de puntjes weer op de i te mogen zetten.

In 2023 bestaat Vertaalwerk met Passie tien jaar! In september wordt het dus groot feest. Maar tot die tijd hopen wij met onze vertalingen en onze service elke opdracht weer een feest voor onze klanten te maken. Vertalen met vakkennis en met passie is onze missie, en wij zijn trots op het werk dat wij doen.

Dus bij dezen alvast: hartelijk dank aan alle vaste klanten voor jullie trouw en vertrouwen in ons werk in de afgelopen tien jaar en … een hartelijk welkom aan alle nieuwe klanten die in 2023 voor ons gaan kiezen.

Drinkwaard Marine B.V.

In januari hadden wij veel afwisselende opdrachten. Voor de firma Drinkwaard Marine B.V. hebben wij een drie maanden durende taalcursus Duits gedaan. Hierbij hebben wij sommige medewerkers taaltechnisch voorbereid op een beurs in Duitsland. Het waren leerzame, interessante en gezellige maanden. Als afsluiting van dit project hebben wij ook de folders voor Drinkwaard naar het Duits vertaald.

AL MEER DAN 60 JAAR ZORGELOOS VAREN

Met een team van 20 specialisten en uitgebreide faciliteiten staan wij voor u klaar. Bij Drinkwaard Marine kiest u voor een solide partner in de pleziervaart.

Van alle gemakken voorzien met ons dienstenaanbod.

U bent bij ons aan het juiste adres voor het laten inbouwen, repareren, reviseren, onderhouden en mariniseren van uw scheepsmotoren en alle verwante technische toebehoren. Dit kan bij ons in de werkplaats maar vaak ook op locatie. U krijgt altijd 1 aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.

Ook Basil heeft zijn nieuwe productteksten voor 2023 weer door ons van het Nederlands naar het Duits en Engels laten vertalen.

Basil bewijst: duurzamer is níet duurder

Duurzamer is níet duurder. Met dat credo verduurzaamt Basil, producent van fietsaccessoires, het ene na het andere product. Met als ‘knaller’ de kunststof fietskrat. Die bestaat tegenwoordig voor honderd procent uit gerecycled plastic. De verkoopprijs is zelfs verlaagd, in combinatie met een acceptabele winstmarge. Marthijn van Balveren vertelt over deze innovatie, waardoor circa 75 procent minder virgin plastic in zijn bedrijf nodig is.

Meer informatie over dit interessante thema vindt u op https://www.basil.com/nl/blogs/news/basil-bewijst-duurzamer-is-niet-duurder/

En ook Meerkerk Houtbouw had weer leuk werk voor ons

Meerkerk Houtbouw heeft tientallen jaren ervaring met het bouwen van strandpaviljoens. Zowel seizoens- als (permanente) jaarrond paviljoens en van eenvoudige tot luxueuze projecten en complexen. Ook voor een horecagebouw in het binnen- en/of buitenland, voor een stadsstrand of voor een zaak met een meer permanent karakter bent u bij Meerkerk Houtbouw aan het juiste adres. Meerkerk Houtbouw realiseerde ook al paviljoens in meerdere bouwlagen.

Duurzaamheid en milieu zijn een zeer belangrijk onderwerp voor Meerkerk Houtbouw BV. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en zijn daarom voorstander van het gebruik van natuurlijke materialen waarbij voor het verwerken zo min mogelijk energie nodig is en ook geen schadelijke restmaterialen ontstaan.

Met deze vertalingen beleefden wij een interessante en mooie start van het nieuwe jaar. Van scheepsmotoren en fietsaccessoires tot  een beetje ‘summer feeling’ … wij hebben er weer van genoten!