Nieuwsbrief juli/augustus

Nieuwsbrief juli/augustus

Vakantietijd … een tijd om te ontspannen … en een tijd om weer met mooie projecten bezig te zijn! Hier vindt u een selectie uit onze opdrachten van juli en augustus 2020.

Voor jamilo mochten we in juli voor een heel mooi concept de copywriting voor de Duitse markt verzorgen.

Hier vindt u meer informatie over jamilo:

WIJ DOEN WAAR WE GOED IN ZIJN EN WAT WE LEUK VINDEN

APP ONTWIKKELING

Uw website werkt perfect op laptops, tablets en smartphones. U beheert met Umbraco CMS zelf de inhoud.

RESPONSIVE WEBSITES

Uw website werkt perfect op laptops, tablets en smartphones. U beheert met Umbraco CMS zelf de inhoud.

WEBHOSTING

Onze hostingpakketten bieden een betrouwbare basis voor uw website. Veilig en stabiel in de cloud.

CONCEPT UITWERKING

Onze passie ligt bij het bedenken en uitwerken van eigen webconcepten.

Verder hebben we voor onze vaste klant dbasics de vertalingen voor hun Spaanse website gedaan en diverse vertalingen naar het Frans gemaakt.

Vanaf nu zijn d‑basics Collector, d‑basics Portal en de website van d‑basics ook beschikbaar in het Spaans.

d-basics b.v.

d-basics b.v. is een private onderneming die werd opgericht in 2004 en die is gevestigd in Breda (Nederland).

Sinds de oprichting is het ontwikkelen van verspreiden van data extractie software de hoofdactiviteit geweest van d-basics b.v. Deze software importeert informatie uit een groot aantal databronnen, verwerkt deze informatie en maakt er vervolgens automatisch databestanden van in uiteenlopende bestandsformaten.

Het merendeel van onze klanten gebruikt de software van d-basics voor het delen van financiële informatie met financiële dienstverleners zoals banken, factormaatschappijen, kredietverzekeringsmaatschappijen, creditmanagers etc.

Sinds 2004 hebben meer dan 10.000 bedrijven gebruik gemaakt van de d-basics software en een groot aantal van deze ondernemingen maakt nog steeds actief gebruik van de software.

Het gros van de bedrijven dat gebruik maken van de d-basics software is gevestigd in één van de West-Europese landen en de helpdesk van d-basics biedt deze klanten ondersteuning in het Duits, Engels, Frans, Italiaans en Nederlands.

Met de combinatie van software en service biedt d-basics b.v. een complete data extractie oplossing voor financiële dienstverleners die op gezette tijden financiële informatie van hun klanten moeten ontvangen en verwerken.

Voor Walky Talkies trokken we de stoute sokken aan en konden we weer vertalen naar het Duits.

WALKYTALKIES zijn bedacht en ontworpen door grafisch ontwerper Nelleke van der Burg. Zij rondde het Grafisch Lyceum en de Willem de Kooning Academie af, beiden in Rotterdam.

Nelleke haalde de inspiratie voor WALKYTALKIES uit de haar eigen kinderen.
Als je een sokpop maakt, heb je geen sok meer en vice versa.
Dat moet toch samen kunnen gaan!

De oplossing was even verrassend als simpel: gebruik de complete sok voor het ontwerp van een karakter. Ogen op de wreef, mond op de voetzool en een lijfje op het been. Duim in de hiel en talken maar 😉

iStarworld gaf ons een aantal mooie vertaalopdrachten naar het Frans, Pools en Nederlands.

Met zoveel mooie projecten raakten we tijdens het vertalen in een heerlijke vakantiestemming. Weer terug van vakantie, helemaal relaxed en vol nieuwe ideeën kijken we uit naar september!