Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni

De tijd vliegt en we zijn alweer halverwege 2022. Vele vakanties staan voor de deur en velen zijn al druk bezig met de voorbereidingen hiervan – wij dus ook. Maar … voordat het vakantievieren begint, hebben we nog leuke projecten afgerond.

Zo hebben we voor een zakelijke relatie van 3BMT vertalingen naar het Pools gemaakt.

3BMT

EXPERT IN ZICHTBAAR MAKEN

DIGITAAL STRATEGISCH ADVIES

Wij adviseren bedrijven welke digitale middelen je in moet zetten voor het bereiken van de juiste doelgroep. Door het gebruik van de juiste data in combinatie met onze ervaring van 8 jaar weten we hoe je een leesbare en aantrekkelijke tekst maakt. Door deze tekst te combineren met de juiste content zetten we elke doelstelling van een organisatie om in een strategie die werkt.

GROOTHANDEL

Doordat we expert zijn in het online zichtbaar maken van producten en diensten zijn we ook merkhouder van diverse merken in Nederland, Belgie en Duitsland en tevens en distribiteur van diverse merken. Deze merken vind je terug in diverse winkelketens, bouwmarkten en online platformen.

BEDRIJFSERVARING
GROEI IS GOED.

Het beste argument is ons succes. Daarom delen we deze cijfers. Zo zien we onze eigen groei en motiveren we elkaar.

Basil

Voor Basil was het opnieuw erg leuk om productomschrijvingen en nieuwsbrieven naar het Duits en Engels te vertalen.

Hallo,

Wij zijn Basil. Wij zien jou graag genieten op de fiets. Vandaar dat wij mooie en functionele fietsaccessoires maken die jou stimuleren om vaker met de fiets te gaan. Want fietsen is gezond en zorgt voor de dagelijkse portie geluk en beweging.

Het begon 40 jaar geleden, toen Ine van Dam de rijwielzaak van Nico van Balveren binnenstapte. Zij zocht een rieten mand voor op haar fiets. Nico ontwikkelde die mand en maakte Ine er heel gelukkig mee. En het allerbelangrijkste was: door die mand genoot zij nog meer van haar fietsritjes.

Sinds die tijd is er eigenlijk niet zoveel veranderd in ons familiebedrijf. Onze passie is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En altijd vanuit jouw wensen.

Wij willen graag begrijpen waarom en wanneer je fietst. En ook waarom en wanneer je niet fietst. Hier leren we van, elke dag opnieuw. Dit combineren we met ons gevoel voor kwaliteit, stijl en functionaliteit. Samen kunnen we het fietsgeluk verspreiden. Doe je met ons mee?

Namens het Basil team, Marthijn van Balveren

Talloze fietsers maken tot volle tevredenheid gebruik van de fietsaccessoires van Basil. Kies hier jouw fietstas, fietsmandfietskrathondenfietsmandbevestigingssysteem of overige fiets accessoires.

Istarworld

En voor Istarworld hebben we weer een aantal nieuwe productteksten naar het Frans en Engels vertaald.

De maand juni was met al dit werk heerlijk afwisselend. Naast vertalingen naar het Pools, Duits, Engels en Frans, zijn we op dit moment bezig met vertaalprojecten naar het Deens, Zweeds en Portugees. Meer hierover in de nieuwsbrief van juli.