Nieuwsbrief maart

Nieuwsbrief maart

We zijn weer heerlijk druk geweest in de maand maart.

Voor veel klanten weer leuke werkzaamheden mogen uitvoeren.

Voor Bevazet

mochten wij de vertalingen voor de Duitse website verzorgen.

Nooit geweten hoe belangrijk goede werkkleding is

om comfortabel te kunnen werken!

Bevazet bedrijfskleding (werkkleding) is een Hollands familiebedrijf dat in 1905 begon als detailhandelswinkel in Brandwijk (Alblasserwaard). Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot landelijk leverancier van comfortabele, kwalitatief hoogstaande en betaalbare bedrijfskleding.

‘Kan niet bestaat niet!’

Met ruim twintig medewerkers bedienen we een scala aan klanten (bedrijven en zzp’ers) in de bouw- en tuinsector, offshore-markt en zakelijke dienstverlening. ‘Kan niet bestaat niet!’ is al decennialang het motto van Bevazet en typeert onze houding en service. Samen met klanten en leveranciers zetten we ons volop in om aan de wensen van klanten te voldoen. Maatwerk leveren zit in onze genen.

Familiebedrijf

Bevazet is een echt familiebedrijf, en werd opgericht door ondernemer Cees van Zessen (1874-1948). Passie voor handel en verkoop ging over van vader op zoon en inmiddels is een vijfde generatie Van Zessen actief in het bedrijf. De broers Bas en Martin van Zessen en hun zus Jolanda, drie achterkleinkinderen van oprichter Cees van Zessen, werken er samen met diverse van hun kinderen. Ook de echtgenotes van Bas en Martin zijn actief in de zaak.

Visie en missie

Onze historie kenmerkt zich door toewijding aan onze producten én onze klanten. De lijnen zijn kort; het contact is persoonlijk en gemoedelijk. Zo werkt Bevazet al ruim honderd jaar en dat werkt, zo blijkt. Betrouwbaarheid en kennis van zaken vinden we erg belangrijk; onmisbaar zelfs. Wij gaan voor een tevreden klant in het hele land, die met plezier onze bedrijfskleding draagt. Zo simpel is dat.

Voor Metaquip hebben wij de vertaling van een handleiding voor laser- en graveermachines uitgevoerd. Wat een super interessant project!

 

Wij zorgen voor slimme oplossingen waardoor u snel, safe en simpel aan de slag kunt. We leveren machines waarmee u kunt graveren, markeren en snijden. We passen ze aan, breiden ze uit en maken ze veilig om mee te werken. We bieden u persoonlijk advies én praktische training. We zorgen voor onderhoud en ondersteuning, zodat u altijd op uw lasermachine kunt rekenen.

We zoeken samen met u de laser machine die het beste bij uw wensen en toepassing past. Daarnaast installeren en trainen we op basis van uw behoefte. Voor scholen hebben we een lespakket zodat u de machines snel in kunt passen in uw onderwijs.

De Franse onderneming Pramac heeft ons de vertalingen van Engels en Frans naar Nederlands toevertrouwd. Wij zijn heel erg trots dat wij ook hier ons steentje mochten bijdragen om, via onze vertalingen, voor hen de stap naar de Nederlandse markt te kunnen ondersteunen.

Wat leuk om bovendien te ontdekken dat Pramac in 2019 ook als Alma Pramac Racing actief is.

Tof toch?

En als we het dan over Tof hebben,

ook voor

hebben wij weer veel gedaan.

Wij mochten weer verschillende vertalingen voor hen verzorgen.

Voor   HATCH’N MATCH

hebben wij voor Naturally Tasty de vertaling van Engels naar Duits gedaan. Wij van Vertaalwerk met passie werken regelmatig voor HATCH’N MATCH. Samen bundelen wij onze krachten om juist voor kleinere bedrijven de toegang op de Duitse markt makkelijker te maken en te optimaliseren.

Samen bouwen aan een uw marketing fundament.

OVER HATCH’N MATCH
uw strategisch marketingpartner

Ik ben Gijs Klapwijk en ik ben marketingspecialist met een speciale focus op de Duitse markt.

Ik help samen met mijn partners, Nederlandse bedrijven door middel van pragmatische marketing strategie, coördinatie en mijn netwerk, richting succes op de Duitse markt.

Wij zijn niet van “one size fits all” en “u vraagt, wij draaien”. Uw doelstellingen omzetten naar creatieve marketingoplossingen daar gaan wij voor.

Vanuit een ruime ervaring en met een flinke dosis creativiteit hebben wij bewezen resultaten geboekt op de Duitse markt.

is naar het nieuwe bedrijfsterrein verhuisd en zit nu in een nieuw bedrijfsgebouw. Ook voor hen mochten wij weer vertaalopdrachten uitvoeren. Exceptioneel vervoer is echt fascinerend …

STE (voorheen Schouten Transport) is de specialist op het gebied van zwaar transport. Opgericht in 1999, heeft jarenlange ervaring in het complete vervoerstraject van zwaar- en exceptioneel transport.

Alles-in-één

Wij zorgen ervoor dat uw product op de juiste plaats van bestemming komt. Of het nu 2 meter breed is of 7 meter breed, 100 kilo of 50 ton, 1 meter of 4 meter hoog. Denk aan transport van prefab betondelen, waarin wij overigens gespecialiseerd zijn in het transport van weegbruggen en transformatorstations. Maar uiteraard ook het transport van grote kisten, silo’s, verrijdbare grond- en agrarische machines, constructies, staal, hout, enzovoorts. En het blijft niet alleen bij transport. Indien gewenst voeren wij ook montagewerkzaamheden uit. Voor verschillende klanten monteren en positioneren onze chauffeurs de lading op de eindbestemming. Dat doen wij onder andere met prefab betonnen weegbruggen en transformatorstations. U hoeft zich dus alleen op uw core business te richten. Wij doen de rest!