Nieuwsbrief maart 2020

Nieuwsbrief maart

Het coronavirus houdt ons op dit moment in zijn greep en daarom wil ik onze nieuwsbrief deze keer iets anders beginnen dan u van ons gewend bent.  

Het team van Vertaalwerk met Passie wenst u in deze zware tijd heel veel sterkte en gezondheid toe. De coronacrisis raakt velen van ons hard, vooral menselijk maar ook zakelijk. Laten wij in deze onzekere periode er samen voor zorgen dat wij onze naasten blijven zien en dat wij de meest kwetsbare mensen in onze samenleving helpen waar dat mogelijk is. Op die manier kunnen wij allemaal heel veel voor een ander betekenen.  

Zakelijk gezien zitten velen van ons door deze crisis in een moeilijke periode. Wanneer de coronacrisis achter de rug is, gaan wij een onzekere tijd tegemoet. Wij hopen van harte dat iedereen dan weer een weg omhoog zul vinden. 

Een bemoedigende groet, 

Team Vertaalwerk met Passie 

Deze maand hebben wij toch een aantal werkzaamheden kunnen verrichten. Zo mochten wij voor Daily Eventz Rotterdam haar website naar het Frans vertalen.   

Daily Eventz is een jonge onderneming waarbij maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid net zo belangrijk zijn als de sport die zij uitdraagt. Het team bestaat uit ambitieuze ondernemers die affiniteit hebben met sport en empathie voor de samenleving. De evenementen die Daily Eventz organiseert staan als symbool voor vrijheid, respect, samenspel en plezier. Het concept is veel meer dan alleen sport. Ons initiatief stimuleert de sociale binding in de woonwijken van Nederland. Het bestrijden van hanggedrag onder de jeugd, het tegengaan van overwicht en gebrek aan zelfvertrouwen bij jongeren worden door middel van sport beoogd. Hiervoor gebruikt Daily Eventz de bindende kracht van sport en de inzet van geloofwaardige en inspirerende rolmodellen.  

Wat is dit toch een schitterend en waardevol projectAls u meer wilt weten over het werk van Daily Eventzbezoek dan eens haar website. U kunt Daily Eventz overigens ook volgen via Facebook en Instagram

Verder hebben wij voor ISTARWORLD weer vertalingen vanuit het Engels naar het Nederlands en Frans gedaanISTARWORLD:   

Connecting the world by delivering high quality smartphone accessories and gadgets 

Voor CBDolie.nl hebben wij weer diverse vertalingen naar het Duits verzorgdHier vindt u meer informatie over het bedrijf 

De liefde voor CBD is reeds enige jaren geleden ontstaan toen ik (één van de eigenaren van CBDolie.nl) geadviseerd werd om CBD olie eens te proberen. Al snel ontdekte ik de vele positieve eigenschappen die dit mooie product te bieden heeft. Er waren op dat moment echter nog maar héél weinig verkooppunten in Nederland waar (goede kwaliteit) CBD verkrijgbaar was. Behalve dat het slecht verkrijgbaar was, was er nóg een groot probleem en dat was het gebrek aan eerlijke en duidelijke informatie. 

Omdat ik inmiddels zoveel liefde en kennis omtrent het fantastische product CBD had opgebouwd, was het voor mij een logische stap om ook meer mensen te helpen met CBD. Ik heb daarbij de handen ineengeslagen met mijn compagnon die een expert is in ecommerce en medio 2016 zag Cbdolie.nl het levenslicht. 

Het doel was om een webshop te bouwen die consumenten voorziet van: 

  •  CBD producten met de állerhoogste kwaliteit 
  • Duidelijke en eerlijke informatie 
  • Persoonlijk advies op het hoogste niveau 
  • Uitmuntende service 

Wij zijn ontzettend trots dat we in relatief korte tijd een webshop opgezet hebben waar mensen graag naartoe komen voor hun productenmaar ook voor een gesprekje met een lach en een traanWij hopen dat u onze webshop net zo positief ervaart als al die mensen die u voorgingen. 

Tenslotte wil het team van Vertaalwerk met Passie u in deze moeilijke tijd nog één ding zeggen 

zorg alstublieft goed voor uzelf en voor uw naasten en blijf positief!