Nieuwsbrief maart 2024

Nieuwsbrief maart

Een maand van groei en avontuur

In maart hebben we onze vaste klanten weer mogen bedienen met diverse vertaal- en transcreatieopdrachten. We merken dat steeds meer klanten interesse hebben in transcreatie, maar het is voor hen soms nog spannend om hun teksten aan ons toe te vertrouwen. We begrijpen dat dit een belangrijke stap is, en we gaan dan ook altijd te werk met de grootste zorgvuldigheid.

We zijn trots op het feit dat we in maart een van onze klanten hebben mogen helpen met het behalen van een groot succes. Het verhaal van deze klant haalde zelfs de krant! Het geeft ons een enorm gevoel van voldoening om te weten dat we een rol hebben gespeeld in het internationaal op de kaart zetten van dit bedrijf.

Nieuwe kansen

Naast onze vaste klanten hebben we in maart ook met een aantal nieuwe partijen gesproken. Zo zijn we in gesprek met een auteur die op zoek is naar een ghostwriter. Dit is een vakgebied waar we veel ervaring mee hebben, en we vinden het erg spannend om te zien of we tot een samenwerking kunnen komen.

Een blik op de toekomst

We kijken met veel enthousiasme naar de toekomst. We hebben een aantal interessante nieuwe projecten in de pijplijn, en we zijn ervan overtuigd dat we de komende maanden nog veel kunnen groeien.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Met vriendelijke groet,

Martell & Ron

P.S. Vergeet ons niet te volgen op onze Facebook page https://www.facebook.com/mark1218tnt