Nieuwsbrief maart

Nieuwsbrief Maart

De maand maart … Nu de vakanties weer dichterbij komen, zijn veel mensen bezig om hun reizen, vakanties en uitjes te plannen. Dit merken wij ook aan onze opdrachten. Veel van onze klanten bereiden zich zakelijk voor op de komende maanden. Zij bieden oplossingen aan om het reizen makkelijk en aantrekkelijk te maken … of het nu gaat om vakantie- of zakenreizen, activiteiten in de buitenlucht, of het ontdekken van nieuwe manieren om te reizen.

Voor veel mensen is het tijdens een verblijf in het buitenland belangrijk om voor zakenrelaties of familie bereikbaar te blijven, waarbij de kosten overzichtelijk blijven. Hier biedt Airport Telecom Schiphol perfecte oplossingen voor aan. Voor deze nieuwe klant hebben wij de vertalingen van hun website naar het Duits verzorgd.

Airport Telecom is een telecom winkel voor reizigers die zich bevindt op één van de meest drukke plekken van Amsterdam Airport Schiphol precies tussen de aankomsthallen 1 en 2 in en op de looproute naar de vertrekhallen.

Jaarlijks reizen ongeveer 60 miljoen passagiers via Schiphol. De luchthaven is daardoor een enorm knooppunt van reizigers die vanuit andere continenten Europa binnenkomen en voor Nederlanders die naar andere landen buiten Europa vliegen.

Bij Airport Telecom op Schiphol Plaza kunt U een simkaart kopen voor bellen en internet in de USA en ook voor veel andere landen zoals Canada, Hong Kong, Singapore en Australië. Zo bent U voor vertrek al verzekerd van de juiste prepaid sim kaart voor het land waar U naar toe reist. Ook eSIMs zijn nu voor veel landen beschikbaar. De Airport Telecom winkel op Schiphol Plaza is zeven dagen per week geopend. Op werkdagen van 07.00h tot 18.00h. In de weekends van 07.00h tot 16.00h. Daarnaast kunt U natuurlijk ook altijd online bestellen via de webshop.

Wij willen ook onze vaste klant Basil feliciteren met het winnen van een prachtige award

MIK SIDE wint eerste award

MIK SIDE is de nieuwste innovatie van het merk MIK en staat voor Sideways Integration. MIK SIDE maakt het mogelijk om naast het gebruik van het MIK topdeck nu ook tassen aan de zijkant van de drager te bevestigen. Na een succesvolle introductie tijdens de Eurobike in Frankfurt volgt nu een eerste award, namelijk een Fiets Awards 2023!

MIK SIDE heeft deze Fiets Awards ontvangen in de categorie Fiets Innovatie van het Jaar. De Fietsawards worden jaarlijks uitgereikt aan fietsen en innovatieve producten die uitblinken in kwaliteit, design, duurzaamheid en/of functionaliteit met een eigentijdse, unieke uitstraling. “Dat MIK SIDE nu al zo omarmd wordt door de branche en de eerste nominatie en award ontvangt is fantastisch. Je merkt dat MIK – met al haar innovaties zoals MIK HD en nu MIK SIDE – van toegevoegde waarde is voor consumenten én de branche”, aldus Sven Willem, Senior Accountmanager bij MIK.

En als u een heel andere manier van reizen wilt ontdekken, dan bent u bij PAL-V aan het juiste adres. Rijden en vliegen ineen – wie wil dat nou niet?

WORLD’S FIRST FLYING CAR PRODUCTION MODEL

Inspired by nature, engineered by men and evolved over time, the PAL-V Liberty is a groundbreaking product that inaugurates the age of the flying car. The PAL-V Liberty is a marriage between safety and fun, designed to satisfy the most demanding customers.

Solid Dutch Engineering.

Dus hoe en waarnaartoe u ook wilt reizen, er zijn heel veel mooie oplossingen om uw vakantie of activiteiten nog een stuk leuker te maken.