Nieuwsbrief maart

Nieuwsbrief maart

Het jaar 2018 is alweer niet meer zo jong en wij zijn sinds februari met onze nieuwe website online. Het team van Vanoo Media heeft supermooi werk afgeleverd en wij zijn heel erg blij met onze nieuwe website. Dus een mooie start in het nieuwe jaar.

Een heel bijzondere klus was een vertaling voor Herome van Nederlands naar Chinees, wat een prachtige opdracht.

Wij hebben voor onze nieuwe klant iStar World nieuwe producten naar het Pools vertaald. iStar World is een website voor Smartphone accessoires en gadgets. Leuk werk voor onze Poolse vertaler Karolina. Zo ben je ook automatisch up to date wat de nieuwste gadgets op deze vlakte betreft.

iphone-5-hard-case-1

Voor onze bestaande klant dbasics hebben wij de Duitse en Franse bestanden mogen updaten. Dbasics bied complete oplossingen voor het verzamelen en versturen van financiële informatie. De software van dbasics importeert financiële informatie uit een groot aantal verschillende databronnen (zoals boekhoudpakketten), valideert deze informatie en verstuurt databestanden – in het voorgeschreven bestandsformaat – naar financiële dienstverleners zoals factormaatschappijen, banken, credit managers etc.

Ook voor onze bestaande klant Concept Crew mochten wij weer vertaalwerk verzorgen. Deze keer vanuit Nederlands naar Engels voor het bedrijf Xolv.

Opvallend sterk vertegenwoordigt in de maanden januari en februari waren de talen Litouws en Roemeens maar ook Hongaars. Naast de vertalingen voor Akyla te verzorgen hebben wij ook twee complete websites voor Venture Forward naar Litouws en Roemeens mogen vertalen. Dus het waren wat de verschillende talen betreft heel “ kleurrijke maanden”.