Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei

In mei hebben wij weer heel veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd, variërend van het schrijven van Google AdWords-campagnes en revisies van folders en websites tot vertalingen naar het Engels, Frans en Duits.

Voor www.kvdestart.nl mochten wij hun folders en website reviseren. Verder hebben wij voor kvdestart diverse vertalingen naar het Engels en Duits verzorgd.

Wat kvdestart u bieden kan:

BENT U KLAAR VOOR DE DUITSE MARKT? MET ONZE 5 STAPPEN BENT U DAT ZEKER!

Stap 1: Uw huidige strategie

We starten met ons te verdiepen in uw huidige organisatiestrategie om vervolgens gezamenlijk doelen op te stellen die u in Duitsland wenst te behalen.

Stap 2: Duitsland strategie

In deze fase werken we uit, welke strategische stappen uw organisatie moet ondergaan om een goede basis te kunnen vormen voor succes in Duitsland.

Stap 3: Mediaselectie

Vanuit de Duitsland strategie worden de juiste online en offline kanalen geselecteerd, die aansluiten bij uw organisatie, uw doelgroep en uw doelen.

Stap 4: Kanaalbeoordeling en kanaaluitwerking

Ons team van specialisten werkt voor u nauwkeurig uit hoe het geselecteerde pakket aan middelen moet worden ingericht om in Duitsland op de juiste manier in beeld te zijn bij uw doelgroep.

Stap 5: Actieplan

In het actieplan krijgt u een duidelijk en concreet overzicht van de marketing- en communicatieactiviteiten die moeten worden uitgevoerd om uw doelen te behalen.

Verder hebben wij voor Fittergy Vegan Switch de Google AdWords-advertenties verzorgd en ook de vertalingen van hun brochures gedaan. Het is heel interessant te leren wat een 10-daags detoxdieet met je lichaam doet!

WAT IS THE VEGAN SWITCH

Fittergy Vegan Switch is een 10-daagse detox dieet waarbij je, je lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker fitter lichaam! Vegan Switch is geen gewone detox kuur, maar ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daar is uit gebleken dat je beter ontgift door veel plantaardig te eten inclusief een aantal veganistische dagen. De voordelen van effectief ontgiften zijn:

  • Tot 4 kilo gewichtsverlies
    • Een versterkte darmflora
    • Meer energie en een fitter gevoel
    • Een mooiere huid

Voor https://www.cbdsense.com/ hebben wij weer veel blogs vertaald, natuurlijk toegespitst op de Duitse markt en met de juiste tone of voice!

CBDsense heeft echter niet alleen producten voor persoonlijke verzorging in de collectie. Sinds kort kunnen ook huisdieren genieten van de voordelen van CBD. Met de productlijn ‘Cibapet’ kunnen klanten van CBDsense nu ook makkelijk en eenvoudig CBD-producten voor hun huisdieren kopen.