Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei

Mei … een maand zo kleurrijk en zo afwisselend … ook wat onze opdrachten betrof. Het aan ons toevertrouwde werk was wat betreft onderwerpen deze maand heerlijk afwisselend. Van vertalingen van stalenboeken en voor voedingssupplementen en teksten voor machines in de graszodenindustrie en voor audio-webinars, tot het schrijven van Google Ads. De meimaand was zodoende bijzonder interessant, met volop mooie vertaalwerkzaamheden.

Zo mochten we bijvoorbeeld de gloednieuwe website van Books Holland naar het Duits en Frans vertalen.

Wij zijn gecommitteerd aan de hoogste kwaliteit voor onze producten en diensten, en aan het verzekeren van volledig tevreden klanten.

Wij streven naar efficiëntie in het creëren van unieke op maat gemaakte presentatie-oplossingen volgens de eisen van elk van onze klanten, dit alles tegen een eerlijke prijs.

Books Holland kan u helpen uw uitdagingen aan te gaan en zo bijdragen aan uw succes.
Uw absolute tevredenheid is de voornaamste missie van Books Holland.

Het fabricageproces is een samenspel van de vaardigheden van ons team met hun ruime ervaring in ambachtelijk handwerk. Hun vakkennis in combinatie met onze moderne machines zorgt voor een topresultaat.

Elk product wordt van ontwerp tot productie met oog voor detail verzorgd, inclusief het bijbehorende drukwerk, tegen een concurrerende prijs.

Verder hebben we voor Van Vuuren de website van het Nederlands naar het Engels vertaald.

Van Vuuren – works for you

Van Vuuren is sinds 1988 dé toonaangevende leverancier van machines binnen de graszodenindustrie. Onze technologische innovaties bieden onze telers een optimaal resultaat onder elke omstandigheid.

Bij Van Vuuren werken wij iedere dag met volle overgave om het leven van onze graszodentelers makkelijker te maken. De service van Van Vuuren is ongeëvenaard in de branche. Ons serviceteam staat klaar om u overal ter wereld en op elk moment te ondersteunen.

Missie & visie

Van Vuuren staat voor een slimmere productie en levering van graszoden. Met onze machines kan er efficiënter, makkelijker en flexibeler worden gewerkt. Het resultaat: een beter inkomen voor onze graszodentelers en een hogere kwaliteit van de werkomstandigheden.

Onze missie: het leven van graszodentelers makkelijker maken door het leveren van kwalitatieve, technisch hoogwaardige machines en diensten.

En voor Clickking hebben we de teksten voor Google Ads in het Duits verzorgd.

Clickking is een specialistisch online marketing bureau. We helpen bedrijven om op de juiste plaats beter vindbaar te zijn online. We kijken goed naar de mogelijkheden die er zijn en geven daarin helder advies. We zijn daarin een strategische partner voor iedereen die zijn online marketing naar een hoger niveau wil tillen.

We zoeken daarin naar een samenwerking met onze klanten. Wij zijn sterk in het opzetten, uitvoeren en optimaliseren van een online strategie. We zijn sterk in online lead generatie. We kiezen niet domweg voor meer bezoekers maar voor meer leads.

En Fittergy hielpen we opnieuw met een aantal vertalingen naar het Duits.

Spark Your Energy

Fittergy Group, in 1999 opgericht als ‘EHF Group’, ontwikkelt al meer dan 20 jaar lifestyleprogramma’s en voedingssupplementen voor zowel topatleten als consumenten. De inhoudelijke kennis van medeoprichter en Medisch Bioloog Drs. Remco Verkaik vormt de basis van de huidige Fittergy lifestyle programma’s, de trainingen aan onze Fittergy Coaches, de unieke Fittergy Academy en de Fittergy Voedingssupplementen.

De afgelopen 3 jaar is de groei van Fittergy Group in een stroomversnelling geraakt door nieuwe diensten en producten aan ons portfolio toe te voegen, zowel via onze Fittergy Coaches als via relevante Online kanalen.

“De inhoudelijke kennis van medeoprichter en Medisch Bioloog Drs. Remco Verkaik vormt de basis van de huidige Fittergy lifestyle programma’s.”

Ook d-basics heeft ons opdracht gegeven voor vertaalwerk naar de Duitse taal.

d-basics b.v.

d-basics b.v. is een private onderneming die werd opgericht in 2004 en die is gevestigd in Breda (Nederland).

Sinds de oprichting is het ontwikkelen van verspreiden van data extractie software de hoofdactiviteit geweest van d-basics b.v. Deze software importeert informatie uit een groot aantal databronnen, verwerkt deze informatie en maakt er vervolgens automatisch databestanden van in uiteenlopende bestandsformaten.

Het merendeel van onze klanten gebruikt de software van d-basics voor het delen van financiële informatie met financiële dienstverleners zoals banken, factormaatschappijen, kredietverzekeringsmaatschappijen, creditmanagers etc.

Sinds 2004 hebben meer dan 10.000 bedrijven gebruik gemaakt van de d-basics software en een groot aantal van deze ondernemingen maakt nog steeds actief gebruik van de software.

Het gros van de bedrijven dat gebruik maken van de d-basics software is gevestigd in één van de West-Europese landen en de helpdesk van d-basics biedt deze klanten ondersteuning in het Duits, Engels, Frans, Italiaans en Nederlands.

Met de combinatie van software en service biedt d-basics b.v. een complete data extractie oplossing voor financiële dienstverleners die op gezette tijden financiële informatie van hun klanten moeten ontvangen en verwerken.

Dit is weer een klein overzicht van een paar projecten die we in mei hebben uitgevoerd. We danken al onze klanten voor het in ons gestelde vertrouwen!