Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei

De mooie maand mei …  we zijn allemaal weer meer in de buitenlucht en genieten van de zo prachtig ontluikende natuur. Ook bij Vertaalwerk met Passie genoten we van onze opdrachten: ze waren net zo mooi als mei zelf!

Basil

Zo hebben we voor Basil veel werk verzet met product- en contentvertalingen van het Nederlands naar het Engels, Frans en Duits.

Basil … dan krijg je toch gelijk weer zin om op je fiets te stappen?

Spread the cycling joy

Al sinds 1976 streven wij ernaar om jou nog vaker van jouw fiets te laten genieten. Dat doen we met de eigen ontwikkelde fietsmanden en fietstassen. Met een complete collectie fietsmanden, tassen, accessoires, passend bij jouw persoonlijke wensen en stijl, maakt Basil nu nog meer mensen gelukkig.

  • Doordacht ontwerp
  • Fashionable design
  • Hoge kwaliteit
  • Sinds 1976

Studio Pompe

Voor Studio Pompe hebben we meerdere prachtige opdrachten uitgevoerd.

Uw remedie, althans dat hopen we!

Wij zijn geen snelle jongens uit de reclamewereld. Bij Studio Pompe werken we met een klein, maar zeer bevlogen team. Warmbloedig, maar niet heethoofdig.

Kalm, en toch temperamentvol.We zijn op ons best wanneer we aansprekende, verrassende concepten kunnen creëren.

Meedenken is bij ons geen loze belofte, maar een streven op zich.

Vormgeving | Fotografie | Webdesign | Video | Tekst | Strategie |Merkbeleving | Drukwerk

Eerst denken, dan doen Dat klinkt simpel maar voor een goede creatie is dit van essentieel belang. Onze strategische aanpak geeft houvast en vergroot de impact richting je doelgroep.

Partner in communicatie

Als professioneel partner bieden wij een totaalpakket aan diensten zodat we alle aanvragen, met één aanspreekpunt, in eigen beheer kunnen realiseren.

Frisse blik

Elke onderneming en organisatie heeft af en toe iemand nodig die met een frisse blik meekijkt. Laten zien wat je doet. Daar draait het om. Meer weten? Neem contact op.

Loïs Lee Pure Skinfood

Ook Loïs Lee Pure Skinfood heeft ons opnieuw weer mooie opdrachten gegeven.

#nomoremeuk

Je mooiste huid gaat dieper dan skindeep. Je bodyguard van buiten, de spiegel van binnen. Nowhere to hide! Dus houd je niet in. Loop jezelf niet voorbij. Gooi je masker af. Verstop je niet achter mooie verhalen en dikke lagen make up. Straal van binnenuit. No-more-bullshit. #nomoremeuk!

Loïs Lee Pure Skinfood doet alleen aan the-real-deal. Geen “verzorgende” hoop-in-een-potje, maar een eerlijke dosis hoogwaardige Skinfood. Rijk aan de allerbeste ingrediënten uit de natuur. Zonder schadelijke stoffen voor jouw welzijn of de gezondheid van al het leven om je heen. Geen troep op jouw huid betekent ook geen troep in het water. Vissen blij, wij blij. Zo beschermen we je bij de uitdagingen van iedere dag. Jouw persoonlijke, maar ook die van ons allemaal. Zoals de invloeden van blauw schermlicht en vervuilde lucht. En dan te bedenken wat we ook nog in onze mond stoppen of wat we op onze huid smeren. Daarom koesteren we de natuur om ons heen. En dragen we bij aan meerdere projecten om haar zo gezond mogelijk te houden. Voor meer pure grondstoffen en een zuivere lucht. Life is great! En dat willen we graag zo houden. Want jouw huid straalt dat allemaal uit.

Dit is natuurlijk slechts een kleine bloemlezing van ons werk in deze mooie meimaand, maar het geeft wel een leuk beeld van het zeer afwisselende werk!