Nieuwsbrief mei – juni 2020

Nieuwsbrief mei – juni

De versoepelingen in deze coronatijd geven ondernemers een steuntje in de rug om leuke projecten op te starten, waardoor zij weer positief naar de toekomst kunnen kijken. Ook bij Vertaalwerk met Passie merken we dat het langzamerhand weer de goede kant opgaat.

OldSchool bags

Schooltas van toen in de kleuren van nu

100% Gemaakt in Nederland

Voor OldSchool Bags zijn we met de vertaling van hun Duitse website begonnen.

De welbekende schooltas uit de jaren ’70 en ’80 roept bij velen nog steeds hele mooie herinneringen op. Zelf hadden wij ook zo’n tas en die was natuurlijk helemaal volgeschreven met allerlei fratsels.Die oude schooltas inspireerde ons om een hele range aan tassen te ontwerpen. We hebben ze een prachtig, eigentijds design gegeven. Vroeger was hij er alleen in bruin maar nu zijn er leren schooltassen in meer dan 15 prachtige kleuren, inclusief een aantal heel opvallende specials.

De ‘one size fits all’ gedachte hebben we ook overboord gegooid want nu zijn ze er in vijf verschillende modellen. Wil je een nieuwe schooltas kopen? Voor iedereen is er weer een prachtige OldSchool bag.

Verder konden we voor Fittergy.nl weer vertalingen naar het Engels en Duits doen.

Fittergy Group ontwikkelt producten voor consumenten en Health Professionals op het gebied van lifestyle, voeding, suppletie en training.

Fittergy E-commerce heeft een breed portfolio aan specialistische webshops voor zowel consumenten als Health Professionals. waaronder Fittergyshop.nl, Melatonine.nl en Orthovitaal.nl. Op de verschillende websites bestel je snel en gemakkelijk online voedingssuppletie.

Veel van de supplementen die wij online verkopen maken we zelf, onder strenge kwaliteitscontroles, in onze eigen productiefaciliteit: Fittergy Production.

Met veel in-house kennis op het gebied van voedingssupplementen, vitamines, lifestyle en drogisterijproducten zijn wij altijd beschikbaar om zowel consumenten als Health Professionals te voorzien van advies en het delen van onze kennis.

In 2020 breiden we ons e-commerce portfolio uit met o.a. Voeding.nl, Sportvoeding.nl, VitamineA.nl, VitamineB.nl, VitamineC.nl, VitamineD.nl en B12.nl.

Voor de software van d-basics verzorgden we in juni de vertalingen naar het Duits, Frans en Spaans.

d-basics Collector – de data extractie software van d-basics – is een kant en klare en complete oplossing voor het versturen van informatie naar factormaatschappijen, banken, credit management oplossingen, leveranciers van handelsinformatie  etc.

Importeert informatie uit het boekhoudpakket

d-basics Collector wordt geïnstalleerd binnen de computeromgeving van het bedrijf dat informatie wil versturen (de klant).

Voor het importeren van de informatie maakt d-basics Collector een verbinding met de database van het boekhoudpakket dat door de klant wordt gebruikt.

Via deze verbinding wordt de benodigde informatie automatisch gekopieerd en – voor verdere bewerking – opgeslagen in de database van d-basic Collector.

Bij het importeren van informatie worden alleen leesacties uitgevoerd, hierdoor is uitgesloten dat de werking van het boekhoudpakket wordt verstoord.

En voor iSTARWORLD hebben we weer diverse vertalingen naar het Engels en Pools gemaakt.

SMARTPHONE ACCESSORIES
& GADGETS

Connecting the world by delivering high quality
smartphone accessories and gadgets

Alles bij elkaar een aantal mooie projecten in deze heftige periode. We zijn blij en dankbaar dat we steeds opnieuw het vertrouwen van onze klanten krijgen en we vinden het geweldig dat we met velen van hen al jaren een hele fijne zakenrelatie hebben.