Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november

Wat hebben we toch een mooie baan.
Divers, interessant, uitdagend en met spirit! We mochten deze maand onder andere vertalingen maken voor:
een   4-sterrenhotel, een platenlabel, een bedrijf dat milieuvriendelijke cuttingmats maakt, een mosselhandelaar uit Yerseke en een marketingspecialist voor de Duitse markt.
Hier worden we blij van 😊

Hotel Marquette, logeren op een schitterende locatie tussen Amsterdam en de Noordzee.

Er was eens….. een 4-sterren hotel in Noord-Holland waar je als gast geniet van een ontspannen verblijf, omgeven door de rust en de ruimte van een heus landgoed. Omringd door groen, met stad en strand binnen handbereik. Als kers op de taart tref je op een steenworp afstand een charmant kasteel aan. Hier kun je lunchen, borrelen of dineren, en zelfs relaxen in de kasteeltuin.

Klinkt dat als een sprookje? Toch is het precies wat Hotel Marquette in Heemskerk je te bieden heeft. Een eigentijds verblijf, met een sfeervol restaurant in het naastgelegen Chateau Marquette. Makkelijk bereikbaar in de driehoek Amsterdam-Alkmaar-Haarlem, aan de rand van het Noord-Hollands duingebied. Een plek met een unieke sfeer. Ontspannen, persoonlijk en met een hoge servicegraad. Wat mooi dat we ook deze maand weer voor Erik Kuiper-van den Berg de vertalingen naar het Engels mochten verzorgen.

Van genot tijdens een verblijf in het mooie Hotel Marquette naar genot voor jouw oren bij Spinnin’ Records.

Voor dit platenlabel mochten we in november naast Portugees en Spaans ook naar het Japans vertalen. Vertalingen naar het Japans nodig? Geen probleem, wij regelen het wel voor jou! 😊

Een heel andere, maar zeker net zo mooie opdracht mochten we voor CuttingmatsXXL verzorgen. Naast een spoedvertaling Italiaans hebben we voor hen ook teksten naar het Spaans en Engels vertaald. Hier vind je meer informatie over de superpraktische producten van CuttingmatsXXL:

CuttingmatsXXL -Cuttingmats voor alle merken van flatbed applicators

Onze producten hebben een langere levensduur dan de gebruikelijke Snijmatten. Dit is deels te danken aan ons zacht-vinyl materiaal, dat ook goed is voor het milieu. Het product is vrij van ftalaten weekmakers en kan worden beschouwd als Self-Healing.

Dit is deels te danken aan het materiaal dat de scheuren sluit nadat een snede is gemaakt. Het materiaal is sterk, flexibel & transparant en maakt dit de ideale zachte vinyl mat. Wanneer te veel bezuinigingen zijn gemaakt, net Flip de mat! Op deze manier kan de levensduur van ons product verdubbeld worden.

Verder hebben we voor Murre Mosselhandel verschillende teksten naar het Spaans, Portugees en Italiaans vertaald.

Ook voor Hatch’n Match mochten we weer diverse vertalingen naar het Duits en Engels verzorgen. Op zoek naar een marketingspecialist met een speciale focus op de Duitse markt? U heeft hem gevonden!

HATCH’N MATCH
Uw strategisch marketingpartner

 

Vanuit een doordachte strategie uw product of dienst optimaal laten aansluiten bij uw doelgroep met behoud van uw identiteit, dat is wat we doen!