Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief oktober

De maand oktober is altijd al een fantastisch kleurrijke maand geweest – kijk maar eens om je heen in de prachtige natuur.

Datzelfde gold deze maand ook voor de uiteenlopende opdrachten die als vallende herfstbladeren op ons pad kwamen.

Vertalen van een voice-over-tekst naar het Frans, vertalingen naar het Engels, Pools en Duits

het ging weer over prachtige producten en onderwerpen.

Voor Mediatrend hebben we vertalingen naar het Duits uitgevoerd voor:

MediaTrend is een 20 jaar jonge Internet-organisatie. Gestart in februari 1999, in de nog prille jaren van het internet, zijn we meegegroeid met de razendsnelle technologische ontwikkelingen die zich sindsdien voltrokken hebben. Vrijwel alle stadia hebben we daarbij intensief meegemaakt; van het bouwen van eenvoudige html-websites zijn we doorgegroeid naar een internetbedrijf met “in-house” ontwikkelde diensten en producten, gebaseerd op de laatste technieken.

Ambitieus, informeel en gericht op gecontroleerde groei, zo zou je ons het beste kunnen omschrijven. Gestart in een bedrijfsunit van een kantoorgebouw op Industrieterrein de Beverkoog in Alkmaar, zijn we inmiddels door stabiele groei gevestigd in een modern kantoorpand van meer dan 900m2, om onze inmiddels 50 enthousiaste medewerkers de ruimte te geven onze klanten dagelijks van dienst te zijn. Daarnaast bedienen wij met onze no-nonsense marketing diensten ook de Duitse / Belgische markt vanuit een tweede kantoor in Heerlen.

Oktober was voor ons ook een drukke maand met vertalingen naar het Engels en het Frans.

Voor Concept Crew hebben we meerdere vertalingen naar het Engels verzorgd. Op zoek naar een creatief bureau? Onze tip: het enige bureau dat u nog nodig heeft, is het bureau waaraan u zit te werken. U bent namelijk beter af met een compacte, creatieve crew. Bij ons zit u altijd met de makers aan tafel. Dus niet met account managers of client service directors. Dat schakelt sneller en kost minder. Interessant voor elke kritische opdrachtgever. Bovendien: creativity is the name of the game! Ontdek waarom Conceptcrew ook voor u een goede keuze is. En welke opdrachtgevers daar recent zoal hun voordeel mee deden.

SERIOUS FLAVOUR

Two Chefs Brewing started in 2012 with the desire to completely stock our homes with home made funky beers and we haven’t stopped brewing since. We always aim to provoke the conventional and we like to stick out our tongue to the familiar.

Two Chefs Brewing vroeg ons een paar vertalingen naar het Duits te maken. Teksten over bier zijn zeer zeker heerlijk om te vertalen, met bruisende vertalingen tot gevolg. Een biertje na afloop smaakt dan helemaal lekker!

En voor 4comm heeft Vertaalwerk met Passie een voice-over-tekst naar het Frans vertaald. 4COMM staat voor het maken van een communicatiemiddel in de vorm van een video. 4COMM maakt videos.

4COMM maakt bedrijfsvideo’s. Video’s voor een onderneming, om te communiceren naar interne- of externe klanten. Denk aan informatie-, instructie- en promotie video’s. 4COMM voorziet in de behoefte van ondernemers om informatie over hun bedrijfsactiviteiten en producten te delen via het medium video.

En hier nog een opmerking van Etienne Timmermans van 4comm over ons werk, hartelijk bedankt voor dit mooie compliment, het team is er heel blij mee!

Opmerking van Etienne Timmermans, 4comm: Wij zijn erg tevreden over de snelle opvolging en kwaliteit van de geleverde vertalingen, de service en dat vertaalwerk met passie een heel goede prijs prestatie levert. Ik wil daarom middels jullie nieuwsbrief jullie sterk aanbevelen en spreek de wens uit om dit niveau van werken vast te houden.

Oktober was dus alles bij elkaar weer een maand vol met leuke klanten, met interessante thema’s en een kleurrijk scala aan vertaalwerkzaamheden – net zo kleurrijk als de herfst zelf.