Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief oktober

De vertaalwerkzaamheden in oktober 2020 waren voor ons net zo kleurrijk als de herfstbladeren aan bomen en struiken. Heerlijk, deze ongelofelijke mix aan opdrachten. Deze maand hebben wij onder andere vertalingen naar het Chinees, Arabisch, Portugees, Farsi, Deens en Zweeds mogen verzorgen.

Voor Marshall Smith Research Foundation vertaalden wij de teksten voor hun website vanuit het Engels en Nederlands naar het Chinees, Arabisch Portugees, Spaans, Italiaans, Russisch, Frans en Duits. Het Marshall-Smith syndroom (MSS) is een zeer zeldzaam syndroom. Op dit moment zijn er wereldwijd ca. 50 kinderen beschreven in de medische literatuur. MSS is een aangeboren afwijking welke wordt veroorzaakt door een verandering in de erfelijke eigenschap NFIX. Het syndroom dankt zijn naam aan de doctoren Marshall en Smith. Zij beschreven het syndroom voor het eerst in 1971.

Voor deze stichting hebben wij ook de ondertitelingen van een video vertaald. De nieuwe vertalingen staan naar verwachting vanaf december 2020 online. Meer informatie over het fantastische werk van de Stichting MSS en de link naar hun nieuwe website vindt u in onze nieuwsbrief van december.

Voor iSTARWORLD hebben wij voor verschillende producten de vertalingen naar het Deens, Zweeds, Nederlands, Frans en Duits geleverd.

Portal & app voor uitzenders, payrollers en detacheerders

Daarnaast hebben wij voor onze vaste klant Akyla weer de vertalingen naar Pools en Frans verzorgd.

Akyla helpt uitzenders, payrollers en detacheerders van elk formaat efficiënter te werken door een betrouwbaar en makkelijk te gebruiken platform voor flexwerk aan te bieden. Zo heb je een eigen platform en één aanspreekpunt voor al je flexkrachten, inleners en bemiddelaars.

Ook voor kvdestart stonden wij in oktober weer klaar voor de start.

Klaar voor DE start is een initiatief van 3 deskundige, energieke ondernemers met de ambitie om Nederlandse bedrijven te helpen met succesvolle marketing en sales activiteiten binnen de Duitse doelgroep. Wij bundelen onze krachten en combineren onze specialismen van strategie tot pragmatische uitvoering. Ons doel; Succes bewerkstelligen voor onze klanten op de Duitse markt.

Het team van KlaarvoorDEstart bestaat uit specialisten en ervaringsdeskundigen op het gebied van internationale marketing en sales. Binnen diverse branches hebben we ervaring met deze activiteiten opgedaan in Duitsland en Nederland en in zowel B2C als B2B. Wij kennen de cultuur en de taal van de Duitse markt. Wij weten ook waar de, soms subtiele, verschillen zitten tussen de Duitse en de Nederlandse markt en cultuur. Het is belangrijk de Duitse consument of de Duitse zakenpartner on- en offline correct aan te spreken om indruk te maken. Natuurlijk moet dit ook passen bij uw eigen bedrijfscultuur, maar vaak kan deze goed worden afgestemd op de verwachtingen binnen de Duitse markt.

Voor Klaar voor DE start hebben wij verschillende vertalingen en copywriting naar het Duits uitgevoerd.

De mooie maand oktober was dus weer een uitdagende maand voor ons, vol met fraaie, afwisselende en interessante vertaalprojecten.