Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief oktober

Oktober, een maand vol diversiteit:

vertalingen naar Engels, Duits, Spaans en Portugees,

tolken en copywriting Engels en Duits.

Voor BreakOut Chai https://breakoutchailatte.com/  hebben wij verschillende klanten in Düsseldorf bezocht, onder andere de koffiebranderij Schvarz. Koffiebranderij Schvarz https://schvarz.com/ verkoopt heerlijke, fair trade gehandelde koffie, handmade, met liefde en passie gebrand. Een genot voor zowel zakelijke klanten als ook particuliere koffieliefhebbers. Ik mocht ook een heerlijke koffie proeven, je proeft de liefde voor het vak en de topkwaliteit! Een echte smaakbelevenis. Op hun website vinden klanten naast heerlijke koffie ook onze Chai-producten.

Verder waren wij ook weer voor SSI Dordrecht bezig. SSI Steel Solutions International http://ssi-bv.nl/ssi/nl/  heeft zich gespecialiseerd als toeleverancier voor totaaloplossingen. Als enige bedrijf in Nederland heeft SSI alle specialisaties onder één dak. SSI is met name bekend vanwege haar hoogwaardige dienstverlening op het gebied van “kitting”, waarbij halffabricaten die bij elkaar horen JIT (Just In Time) aangeleverd worden in de productielijn van de klanten. Hier mochten wij weer vertalingen naar het Duits uitvoeren.

Voor https://www.doehetzelfvochtbestrijden.nl/ zijn wij met het schrijven van wekelijkse blogs begonnen.

Bij doehetzelfvochtbestrijden vinden klanten alles rond om het thema vochtwering. Dankzij de betaalbare en gebruiksvriendelijke producten, die ontwikkeld zijn om al deze bouwmaterialen te beschermen tegen waterindringing en vocht gerelateerde problemen, is duurzaam vochtbestrijding en het duurzaam conserveren van deze soorten bouwmaterialen nu ook mogelijk voor u, de doe-het-zelver thuis. De vochtbestrijdingsproducten bieden een grondige en vaak permanente oplossing. Op zich heeft ieder van deze producten zijn eigen unieke karakteristieken. Dus ook voor het schrijven van blogs kunt u bij ons terecht.

Uiteraard waren wij er ook weer voor:

Dus het was weer een maand vol mooi, uitdagend

vertaalwerk, copywriting en tolken.