Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september

Ook in september hadden wij weer heel verschillende werkzaamheden. Van regelgeving met betrekking tot een nieuwbouwgebied tot staalsnijtechniek en van bedrijfskleding tot nieuwe producten voor motorrijders. Deze maand was daarmee weer enorm divers, leerzaam en heerlijk uniek. Daarnaast heeft Vertaalwerk met Passie nog aan een gezellig bedrijventennistoernooi van LTC de Merwede deelgenomen. Leuk met andere ondernemers tennissen én een hapje eten.  Zo mooi kan sporten zijn … ?

Voor Gebroeders Blokland hebben wij regelgeving voor werknemers op de bouwlocatie van ‘Hollands Huis’ in Hardinxveld-Giessendam vertaald naar het Duits, Engels en Pools.

Gebroeders Blokland: Bij het ontwikkelen en bouwen van hedendaagse nieuwbouw hebben onze klanten doorlopend nieuwe wensen. Gebroeders Blokland vertaalt deze behoefte door middel van een gestandaardiseerd product, een functioneel en doelmatig product of een maatpak. Als daadkrachtige ontwikkelaar en of aannemer nemen wij risicodragend positie in locaties en of samenwerkingsverbanden: in ontwikkeling, verkoop en bouw.

Van de bouwbranche snel over naar de metaalbranche …

Wij hebben de vertaling naar het Duits en Engels verzorgd voor de nieuwe website van SSi Steel Solutions International. SSi Steel Solutions international is een high-end staalsnijbedrijf, dat gespecialiseerd is in snijwerk met hoge kwaliteitseisen. U kunt bij SSi Steel Solutions international terecht voor autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden en lasafschuiningen. Het unieke van SSi is dat zij samen een groep vormen met de bedrijven KMT en Sideron waarmee zij naast genoemde snijtechnieken ook zetten, boren, frezen, lasersnijden en waterjetsnijden aanbieden.

En wat heeft een werknemer nodig? Juist: goede, veilige en duurzame werkkleding … Dus ook voor deze branche mochten wij deze maand vertaalwerk doen.

Voor BEVAZET hebben wij vertalingen van productteksten van het Nederlands naar het Duits geleverd.

Bevazet is een echt familiebedrijf, en werd opgericht door ondernemer Cees van Zessen (1874-1948). Passie voor handel en verkoop ging over van vader op zoon en inmiddels is een vijfde generatie Van Zessen actief in het bedrijf. De broers Bas en Martin van Zessen en hun zus Jolanda, drie achterkleinkinderen van oprichter Cees van Zessen, werken er samen met diverse van hun kinderen. Ook de echtgenotes van Bas en Martin zijn actief in de zaak. Visie en missie: Onze historie kenmerkt zich door toewijding aan onze producten én onze klanten. De lijnen zijn kort; het contact is persoonlijk en gemoedelijk. Zo werkt Bevazet al ruim honderd jaar en dat werkt, zo blijkt. Betrouwbaarheid en kennis van zaken vinden we erg belangrijk; onmisbaar zelfs. Wij gaan voor een tevreden klant in het hele land, die met plezier onze bedrijfskleding draagt. Zo simpel is dat.

Wie veel werkt mag ook veel van zijn of haar vrije tijd genieten. Bijvoorbeeld door lekker met de motor te gaan toeren. Maar wat nu als u de motorfiets eerst nog moet vervoeren? Hiervoor biedt Acebikes praktische en veilige oplossingen. En wat blijkt? Er zijn héél véél manieren om een motorfiets of scooter veilig van A naar B te transporteren!

Voor Acebikes hebben wij voor hun website deze maand weer de copywriting in het Engels, Frans en Duits gedaan.

En tenslotte nog even over ‘van vrije tijd genieten‘:

ook het team van Vertaalwerk met Passie houdt hier – uiteraard – van. Daarom hebben wij afgelopen maand aan het bedrijventoernooi van LTC de Merwede in Hardinxveld-Giessendam deelgenomen – een supergezellig tennistoernooi voor ondernemers. Heerlijk sporten, lekker eten en prettig netwerken. Bij dezen een bedankje aan de organisatie: het was een zeer geslaagde dag!