Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september

Wij gaan de herfst weer tegemoet en zo kleurrijk als de natuur nu is, zo kleurrijk en afwisselend waren onze opdrachten in de negende maand van dit jaar.

Voor PAL-V in Raamsdonksveer hebben wij diverse vertalingen naar het Duits mogen verzorgen. Wat een fantastisch project om te vertalen!

Inspired by nature, engineered by men and evolved over time, the PAL-V Liberty is a groundbreaking product that inaugurates the age of the flying car. The PAL-V Liberty is a marriage between safety and fun, designed to satisfy the most demanding customers.

Solid Dutch Engineering
In the last decades, the Netherlands has been recognized worldwide for its breakthroughs in technology and product engineering. We are proud that some of the Dutch most skillful engineers have put blood, sweat and tears into creating a trailblazing flying car out of a mere fantasy, all in conformity with the highest safety standards.

HIGH-END MATERIALS & SYSTEMS
At PAL-V, we aim for excellence. Therefore, we only use state of the art proven technology in our flying. We have partnered with some of the leading manufacturers in the world to guarantee a flying car that meets the aviation standards.

2

Get Bright

GETBRIGHT gaf ons opdracht om verschillende Engelse en Nederlandse teksten te vertalen naar het Duits.

GetBright is jouw marketing- en communicatiepartner waarmee je resultaten boekt. Met een vaste kern collega’s en breed netwerk aan externe professionals die wij veelvuldig inzetten, bedenken wij marketing- en communicatieconcepten, ontwikkelen en onderhouden wij online campagnes en ontwikkelen wij websites en webshops. Alles om jouw bedrijf of organisatie te helpen je doelgroepen zowel online als offline te bereiken en te activeren.

En voor FLR-Media hebben wij een mooie commercial ingesproken

FLR-Media is een jong en dynamisch bedrijf dat het nét even anders doet. Oprichter en eigenaar Freddy Abendanon heeft als cameraman en editor jarenlang gewerkt voor videoproductiebedrijven als Sport2media en Infostradasports (Eredivisie live). Benieuwd naar de projecten die wij hebben uitgevoerd?

Wij laten je graag zien waaraan wij hebben gewerkt. Heb jij vragen over ons portfolio of wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Ook onze Deense, Engelse en Franse vertalers hebben deze maand hele mooie projecten uitgevoerd. Zo heeft de Deense vertaler voor Smart.pr de vertalingen vanuit het Engels naar het Deens gedaan.

Professionele PR management software
Wij combineren de meest volledige journalistendatabase met een slim adresboek, een betrouwbaar verzendsysteem en een krachtige   zoekmachine in nieuws.

Verder deden wij vertaalwerk voor Most Revisie

De Kunst van het Reviseren

Most Revisie voert voor attractieparken reparaties en revisies van attracties uit.
Wij staan voor het volledig ontzorgen van de klant: de attracties worden gedemonteerd op locatie en vervoerd naar Most Revisie. Na de keuringen, lasonderzoeken, de revisie en het conserveren, worden de attracties op locatie gemonteerd.

Omdat nieuwe ontwikkelingen en productverbetering een constante zijn, is Most Revisie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Getalenteerde ontwerpers, ingenieurs en monteurs garanderen veiligere en leukere attracties. Most Revisie ondersteunt bij de aanschaf en installatie van gecertificeerde onderdelen voor de attractie. We vertegenwoordigen de klanten, doen de onderhandelingen met de leverancier, zorgen voor het project toezicht en de oplevering.

Voor Speq innovations hebben wij een aantal vertalingen naar het Duits gemaakt.

Voetbal, volleybal, basketbal het maakt niet uit om welke balsport het gaat. Bij deze sporten speelt de bal een essentiële hoofdrol tijdens elke training en wedstrijd. Je wilt natuurlijk als club een goede indruk achterlaten bij andere clubs. Dit begint bij de sfeer op het sportpark, maar heeft ook zeker te maken met het materiaal waarmee gespeeld wordt. Nooit meer de frustraties van een te harde of te zachte bal, altijd de juiste spanning! Kom de juiste spanning voor de wedstrijd van Messi en Ronaldo dan uit Nederland? Ja zeker! Je zult niet veel stadions in de Europese topcompetities tegen komen zonder een TarQa ballenpomp. Is de ballenpomp dan alleen voor grote clubs? Zeer zeker niet! Ruim 1000 amateurverenigingen in Europa zijn je al voorgegaan. Brekende pinnetjes bij de ballenpomp? Dat is bij aankoop van de TarQa ook geschiedenis. We leveren onze speciaal ontwikkelde TarQa naald mee.

Wij hebben weer geweldig genoten van een aantal mooie en afwisselende projecten. Een hartelijk “bedankt” aan al onze klanten voor het aan ons geschonken vertrouwen!