Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september

Voor het team van Vertaalwerk met Passie zit de zomervakantie er weer op.
We hebben van een heerlijke zomerperiode genoten en onze werkzaamheden nemen weer lekker toe.

Veel ondernemingen zijn bezig om hun nieuwe producten op de markt te brengen en dus mochten we bijvoorbeeld voor Hoopo weer diverse teksten van het Nederlands naar het Duits, Frans en Engels vertalen.

Onze missie is om mooie, functionele designmeubels te leveren voor huiskatten.

De Dome is een moderne design kattenbak met een geïntegreerde schep en lekbak. Gebouwd en ontworpen door designers, ingenieurs en katten therapeuten.

Bij Hoopo® maakt niets ons gelukkiger dan het zien van een geliefde kat. Katten verdienen het om zich net zo veilig en fijn te voelen in hun omgeving als wij. Wij mensen hebben de macht om het te laten gebeuren! Het is onze droom dat elk product dat wij ontwikkelen een maatstaf is voor de juiste verzorging en behandeling van katten!

Voor ons betekent dit dat we hen de best mogelijke meubels moeten bieden, meubels die die naadloos integreren met die van ons. Onze katten houden van comfort en wij houden van moderne designs en praktisch gebruik – het is onze passie de beste meubels voor katten te ontwerpen!

En voor Basil hebben we in september o.a. productvertalingen voor hun nieuwe collectie van het Nederlands naar het Duits en Engels gemaakt.

Basil – Stijlvolle en functionele fietstassen fietsmanden.

Voor prachtige fietsmanden ben je bij Basil in Ulft aan het juiste adres. Basil bestaat al sinds de jaren ’70 en is een samentrekking van Van Balveren (de oprichter) en Silvolde (de oorspronkelijke vestigingsplaats). Het bedrijf richt zich op allerlei soorten modellen fietsmanden, die over de hele wereld worden verkocht. De focus ligt hierbij op Nederland, België en Duitsland. Naast de traditionele fietsmanden heeft Basil ook een groot aantal hondenfietsmanden op de markt gebracht. Kenmerkend aan de fietstassen van Basil is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de diversiteit in de vormgeving hiervan. Of je nu op zoek bent naar een dubbele fietsmand- of tas met print, effen kleur, voor zakelijk of sport, voor je hond; Basil heeft het allemaal.

Ook iStarworld is weer volop bezig met nieuwe artikelen en we hebben voor hen een aantal teksten van het Engels naar het Nederlands en Frans vertaald.

Over iStarworld

Connecting the world through high quality smartphone accessories, gaming items and smart home products.

iStarworld imports phone accessories, game accessories and smart home products which are sold through major international retailers. For this we make total concepts for products, packaging & displays.

Daarnaast had PAL-V voor ons opnieuw vertaalwerk vanuit het Engels naar het Duits en Frans.

Over PAL-V

It is inscribed in our brain that when we see rotating blades, we think of a helicopter. It looks like rotating blades have become the icon for a helicopter. The PAL-V Liberty is not a helicopter. In flying mode the PAL-V Liberty is a gyroplane. The difference? The rotor of the helicopter is powered by an engine. The blades of the PAL-V Liberty re not powered. They are powered by the wind. As long there is airflow they rotate. They act like a continuously open parachute.

Hopelijk krijgen we een mooi najaar en Vertaalwerk met Passie kijkt uit naar interessante en uitdagende projecten. We wensen iedereen een hele fijne maand oktober toe!