Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september

Ook de maand september zat weer bomvol met interessante en mooie opdrachten.

Zo mochten wij voor een heel mooi project (vrijwilligerswerk) van http://www.droomwevers.nl/ vertalingen verrichten. Wat mooi, dat wij hier ook een steentje aan een hele mooie inspiratiehandleiding voor docenten en studenten als onderdeel van het boek: het ABC van de Wijsheid mochten bijdragen.

Voor http://marketingwerkt.nl/   mochten wij weer de wekelijke posts van https://innerstance.com/ naar het Duits vertalen en ook de werkzaamheden van de Foodguide in het Duits zijn nu afgerond. Een krachtig leven begint met een krachtige body.

Verder waren wij voor https://www.jobsonline.de/ lekker bezig. Als je in Duitsland op zoek bent naar een baan, ben je bij jobsonline.de op het juiste adres!

Voor https://www.denbesten.nl/ zijn wij alvast met de Engelse vertalingen voor unieke kerst- en relatiegeschenken begonnen. Ja, het is snel weer kerst! Verdient jouw team of klant een uniek geschenk? Stop dan met zoeken en kijk rond op de website van

http://istarworld.nl/ heeft weer super trendy Smartphone accessoires en gadgets, hier was weer de vakkundigheid van onze Poolse vertalers weer gevraagd.

Uitzender, payroller of detacheerder? Akyla maakt uw werk gemakkelijker!

Voor www.akyla.nl waren wij weer met vertalingen naar het Frans en Pools bezig.