Opfriscursus Duits

Waarschijnlijk heeft u op de middelbare school wel een paar lessen Duits gehad. Dat kan alleen zo lang geleden zijn dat de vaardigheid met deze taal helemaal weggezakt is. Wanneer er dan een situatie voordoet waarin u Duits moet praten, kan dit erg lastig zijn en zaken zelfs vertragen. Door een opfriscursus Duits te nemen, geeft u uzelf de mogelijkheid om een ideale voorbereiding te treffen voor bijvoorbeeld een Duitse beurs. Al zal dit waarschijnlijk nog steeds niet vloeiend verlopen, u kunt uzelf wel beter redden dan voorheen in het Duits. Zo zorgt u ervoor dat u toch enige zaken kunt doen.

Laat teksten vertalen

Heeft u tijdelijk geen tijd of zin in een opfriscursus Duits? Dan kunt u teksten ook laten vertalen door mensen die Duits als moedertaal hebben. Bij Vertaalwerk Met Passie werken tal van mensen met een hoogwaardig diploma die uw teksten kunnen vertalen alsof u zelf een vloeiend Duits sprekend persoon bent. Geef uw teksten de aandacht die ze nodig hebben en laat ze vertalen door onze vertalers.

Opfriscursus Duits Vertaalwerk Met Passie

Vertaalwerk Met Passie is opgericht door Martell Brandwijk – Thieme. Zij is native speaker Duits met een afgeronde opleiding zakelijke communicatie. Het team bestaat uit enthousiaste, hoogopgeleide native speaker vertalers, in touch met de markten van hun moedertaal en vol passie voor taal en teksten. Zij weten wat trendy is en verstaan hun vak. Voor u een groot voordeel, omdat het team hierdoor zo veel mogelijk de vertalingen en de copywriting op actuele trends of veranderingen kan toespitsen. Tevens kunnen wij uw SEO-sleutelwoorden zo in onze teksten verwerken, dat zoekmachines deze makkelijk ontdekken en de tekst voor uw lezer wel aantrekkelijk blijft. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze opfriscursus Duits? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 184 615 628 of +31 6 231 288 20. U kunt ook mailen naar info@vertaalwerkmetpassie.com.

Een greep uit onze klanten

Opfriscursus Duits

Neem vrijblijvend contact op

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)