Over mij

Mijn naam is Martell Brandwijk–Thieme, geboren in Duitsland en in 2007 voor de liefde naar Nederland verhuisd. Mijn moedertaal is Duits. In Duitsland heb ik naast een hbo-opleiding ook een speciale opleiding voor marketing, communicatie en zakelijke correspondentie afgerond. In 2009 ben ik als vertaalster en bedrijfsadviseur in Nederland begonnen. In 2013 heb ik mijn eigen bedrijf gestart en elk jaar verder uitgebreid.

Bij Vertaalwerk Met Passie werken uitsluitend ervaren, hoogopgeleide en gepassioneerde native speakers met oog voor detail en veel liefde voor het vak. Wij denken met u mee en werken uiterst nauwkeurig. Alle vertalingen worden altijd door een tweede native speaker ter correctie gelezen. Copywriting, vertaalwerk, redigeren van teksten en/of klantenservice, bij Vertaalwerk Met Passie ontvangt u deze dienstverleningen uit één hand.

Inmiddels werken er meer dan 50 vertalers/correctoren binnen Vertaalwerk Met Passie en zijn wij trots op wat wij tot nu toe voor onze klanten hebben mogen betekenen.

 

If everyone is moving forward together, then success takes care of itself.  (Henry Ford)

Eigenaresse en oprichtster van

Vertaalwerk Met Passie.

Eigenaresse en oprichtster van Vertaalwerk Met Passie. Martell Brandwijk. Kijk op de onderstaande media voor de reacties van mijn klanten.

follow on facebook