Over ons

Vertalen met passie, samen verder

Ron Bauer

Ron is, per 1 januari 2024, de nieuwe eigenaar van Vertaalwerk met Passie. Ron is opgegroeid in Michigan, Amerika, en na wat omzwervingen uiteindelijk in Zuid-Amerika, Suriname terechtgekomen.

In 2011 heeft Ron, na jaren luchtvaart, het roer omgegooid en heeft hij Aevo Services opgericht. Na in 2013 een communicatiecursus afgerond te hebben kwam hij in contact met Martell. Sindsdien hebben ze samengewerkt aan verschillende projecten, waarbij een professionele zakelijke band en een warme vriendschap is ontstaan.

Heldere communicatie heeft bijgedragen aan de opbouw van hun zakelijke relatie.

Tegen het einde van 2023 heeft Martell besloten om een stapje terug te nemen om meer tijd aan andere zaken te kunnen besteden. Ze wilde echter niet dat haar bedrijf, dat ze met veel passie en toewijding heeft opgebouwd, zou verdwijnen. Daarom heeft ze Ron gevraagd om het stokje over te nemen. Een logische stap omdat de diensten die Vertaalwerk met Passie aanbieden naadloos passen in de services die Aevo aanbiedt.

Warme vriendschap, professionele zakelijkheid, samen verder!

Ron Bauer
martell Brandwijk

Martell Brandwijk-Thieme

Martell is geboren en getogen in Duitsland en in 2007 voor de liefde naar Nederland verhuisd. Ze is uw contactpersoon bij Vertaalwerk met Passie.

Martell is een gedreven vertaalster en bedrijfsadviseur met een passie voor taal en communicatie. Ze is gespecialiseerd in het vertalen van zakelijke en marketingteksten tussen het Duits en het Nederlands.

Naast haar hbo-opleiding in Duitsland heeft Martell ook een speciale opleiding voor marketing, communicatie en zakelijke correspondentie afgerond. In 2009 begon ze als vertaalster en bedrijfsadviseur in Nederland. In 2013 startte ze haar bedrijf, Vertaalwerk met Passie.

Martell is een enthousiaste en betrokken professional.

Ze weet uit ervaring dat vertalen meer is dan het letterlijk omzetten van woorden. Vertalen is het creëren van een brug tussen twee culturen en het overbrengen van de boodschap uit de brontekst op een manier die voor de doelgroep begrijpelijk en relevant is.