Reviews

3BMT

17 juni 2022

Wij zijn zeer tevreden, de vertalingen hebben ons geholpen een goede zakelijke relatie op te bouwen met onze buitenlandse handelspartner. Martell is onze schakel geweest en is snel in contact en flexibel in de samenwerking.

Noordzij nautische dienstverlening

4 mei 2022

Na telefonisch contact, waarbij ik keurig te woord werd gestaan, de betreffende documenten gemaild. Na ontvangst van de (scherpe) offerte akkoord gegeven. Dezelfde week had ik de vertaling al ontvangen.

Jamilo

21 april 2022

Wij maken al een aantal jaar naar grote tevredenheid gebruik van de vertaaldiensten van Vertaalwerk met Passie. Martell schakelt snel, levert goede kwaliteit teksten en denkt goed met ons mee. Aanrader!

Lieke Derde

13 april 2022

Wat een fijne samenwerking. De offerte was er super snel en na akkoord ook snel de vertalingen binnen. Heel erg fijn!

Arco van Houwelingen

1 april 2022

Duidelijke en gestructureerde lessen / vertaalwerk.
Flexibele instelling en voor een een scherp tarief.
Bedankt voor je hulp.

Etienne Timmermans (4COMM)

29 maart 2022

Wij maken gebruik van dit vertaalbureau omdat de prijs/kwaliteit verhouding heel goed is. De service daarnaast is uitstekend. Meestal kan er of meteen of maximaal binnen een paar dagen geleverd worden. De na lees/controle of 2de ogenstap is heel goed en nuttig en zou ik ook niet willen missen. Wat volgens mij wel helpt als je de context van de tekst die vertaald moet worden erbij kan leveren.

Dus ik werk graag samen met Martell en met Vertaalwerk met passie.

Groet en ga zo door!

Marianne

1 maart 2022

Bijles/examenvoorbereiding in het vak Duits? Van wie kun je beter les krijgen in het vak Duits of voorbereid worden op het examen Duits dan door een native speaker met didactisch talent?

Martell voldoet aan dit profiel. Ze geeft goed, gestructureerd les en beheerst de taal (uiteraard) volledig. Ze houdt zich aan de afspraken en geeft les met passie!

Onze zonen hebben les gehad van Martell. En met succes!!

Paul (smart.pr)

25 februari 2022

Altijd goed. Snel, helder, flexibel, betaalbaar en met een gezonde portie positiviteit!

Loïs Lee

23 februari 2022

Martell levert altijd snel vertaalwerk, maar het gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Martell is enthousiast en denkt erg goed mee in hoe en wat wij het beste kunnen communiceren in het Duits, zodat het ook past bij de Duitse cultuur. Wat ons betreft een blijvende samenwerking 🙂

Hoopo

31 januari 2022

Altijd een snelle reactie en de opdrachten op tijd geleverd. Met name de snelle reactietijd is echt geweldig!

Claudia de Graauw

18 januari 2022

Vertaalwerk met Passie vertaalt delen van onze website (blogs, mailings, etc) over onderzoek van Nederlands naar het Engels. Dit doen ze snel en accuraat met heldere en fijne afspraken. Een prettige en terugkerende samenwerking.

Vanoo Media

14 december 2021

Een samenwerking die wij iedereen kunnen aanraden! Van het afstemmen van de opdracht tot de afwikkeling.  Naast de kwaliteit van het werk is het met Martell heel fijn samenwerken. Snelle service en goede communicatie. Wij werken al een aantal jaar met elkaar, hopelijk nog vele jaren.

Inge van de Wiel

16 mei 2021

Ik heb een cursus Duits gevolgd bij Martell. Wat een ontzettend fijne lerares. Ze is heel serieus in haar vak en doet het ook met veel passie. Ze denkt ook goed mee met de cursist om samen een cursus in elkaar te zetten wat goed past bij de cursist. We hadden pech dat er 3 maanden tijdens de Lockdown geen cursus gegeven kon worden maar door goede samenwerking en ik kon aangeven wat ik graag nog zou willen leren kreeg ik via de mail opdrachten gestuurd die ik thuis kon maken en ze keek het na. Zo kon ik toch blijven leren. Als je goed Duits wilt leren raad ik Martell zeer zeker aan!.

Clickking online marketing

23 april 2021

Ik heb door vertaalwerk met passie Google Ads laten vertalen naar het duits voor de website Fitnessapparatuur.nl. De advertenties waren snel vertaald en presteren bijzonder goed in de lopende Google Ads campagnes. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en verwacht een fijne en langdurige samenwerking.

www.Books.nl

8 april 2021

Short and sweet: please don’t hesitate contacting “Vertaalwerk met passie”, you will be thrilled how good, professional and time efficient they are. For my company’s website, Martell Brandwijk and her highly skilled team took care of the translation of my web pages texts from English to the French, Dutch and German language, (German by Martell), and delivered in no time!

What more, all at a fair price. Due to Martell’s work, price and the communication I decided to add two pages: Arabic and Spanish language. Thank you “Vertaalwerk met passie” you saved us time and money.

Iliass Tajdirti | Daily Eventz

12 maart 2020

Super leuke vertaalbureau met goede service en heel aardig! Tevens is mijn tekst goed vertaald!

BeNed

21 januari 2020

Zeer tevreden !

Two Chefs Brewing

2 oktober 2019

Vertaling met passie is het zeker. Werkt en denkt mee aan een perfect eindproduct.

Barry Peet / Metaquip

3 april 2019

We hebben met plezier gewerkt met Martell. De kwaliteit van het vertaalde document was zeer goed en de communicatie verliep erg soepel. We zouden zeker opnieuw zaken doen!

Jaap Huisman / The Bed Company

7 maart 2019

Top, goede vertaling en snel geregeld.

Jacquy Hamelberg / Fittergy

28 augustus 2018

Snel goed en voor een goede prijs!

Melvin Hekman

15 januari 2018

Snel en voor een eerlijke prijs vertaald. Aanrader!

Karin Nijhof / Herome Cosmetics

14 november 2017

We zijn erg tevreden met onze vertalingen. We hebben de vertalingen eerder ontvangen dan de uiterlijke deadline. Ook was de communicatie erg duidelijk en prettig.

Charrel Jalving / MediaTrend

7 november 2017

Ik kom woorden tekort om aan te geven hoe blij ik ben met de vertaaldiensten van Martell. De communicatie voor ons project was van begin af aan perfect, korte lijnen en ze reageert altijd snel. Ze voelde onze eisen en wensen precies aan, er was sprake van een zeer prettige (en gezellige) samenwerking met een super kwaliteit vertaalde teksten als resultaat. Martell was erg flexibel met onze opdracht en wist altijd op het op juiste moment (vaak al eerder) de vertalingen op te leveren. Zelfs als wij enkele onverwachte wijzigingen of spoedklusjes hadden dan wist ze foutloos mee te denken naar een snelle oplossing. Oftewel, een echte aanrader!

Lucas Pijfers / Goodluckhorseshoes.com/glueksgeschenke.de

10 augustus 2017

Top werk. snel. De sfeer van de tekst was goed begrepen en vertaald. Dank je wel!

Nick Broekman / Venture Forward

24 juli 2017

Snel, to-the-point en kwalitatief. Heel erg tevreden.

Mark Mungroop / Dentalwhite

15 mei 2017

Heel tevreden met het resultaat en de communicatie! Betrouwbaar en professioneel.

Priscilla Patelski / Visiual Steps

23 maart 2017

Tot dusver een erg fijne samenwerking. Snelle communicatie en goede levering van dienst. We zijn heel erg tevreden!

Ramon Sahadelall

11 november 2016

Zeer prettige samenwerking, ik kan het bedrijf zeker aanbevelen. Het bedrijft denkt met je mee wat ik heel prettig vond. Als ik weer teksten moet vertalen kom ik zeker weer terug.

Rio Nieuwburg

10 juni 2016

Onze eerste uitbesteding voor vertaalwerk bij Martell was een schot in de roos. Snelle reactie en fijne samenwerking. Een aanrader.

Stuvia.com

7 juni 2016

Na contact met Martell kwam er snel akkoord op onze relatief korte deadline. De vertalingen werden eerder dan beloofd aangeleverd, kortom: heel tevreden.

Frank Meijer / Uitgeverij Aan de slag

24 mei 2016

Martell werkt accuraat en snel. De toon van haar schrijfstijl is overtuigend en betrouwbaar – zeer bruikbaar en nuttig voor zakelijke teksten/vertalingen. Veel meer dan louter vertalen! Blij dat we haar gevonden hebben.

Chaonou Beau Aalders / Taj Amsterdam

4 april 2016

Het was onzettend fijn werken met Martell. Alles was snel gedaan, niets was te veel gevraagd en de communicatie verliep gemakkelijk. Daarnaast gaf Martell ons het gevoel echt om onze zaak te geven en ons haar beste te willen geven. En dat heeft ze gedaan. Wij zijn super blij met deze samenwerking.

Marije Bakker / Akyla

6 januari 2016

Heel erg prettig met Martell en de uiteindelijke vertaalster samengewerkt. De communicatie verliep erg soepel en deadlines zijn allemaal gehaald; wij zijn een tevreden klant en raden Martell zeker aan!

Arjan Bosch

26 oktober 2015

Super tevreden! Gemakkelijk contact, ruim binnen de deadline en heel flexibel. Kwaliteit van de teksten was ook super. Bedankt Martell

B.C. Luikinga / Retro Keukens

7 oktober 2015

Wij zijn heel blij met wat Martell voor ons vertaald heeft. Een echte aanrader!

Review

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Uw recensie

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)