Specialist vertaling Deens

Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van vertaling van Deens, hoeft u niet verder te zoeken! Wij van Vertaalwerk Met Passie hebben een uniek netwerk van professionele vertalers. Daardoor zijn wij in staat om snel, en vooral met persoonlijke aandacht voor uw opdracht optimale vertalingen te leveren.

 

Over ons

Specialist vertaling Deens

Voor onze specialist op het gebied van vertaling van Deens is vertaalwerk meer dan vertalen. Het is maatwerk, individueel en specifiek gericht op uw product en doelgroep. Daarom werken wij ook nooit met vertaalprogramma’s. Wij denken met u mee en hebben ruime ervaring in het vertalen van brochures, websites, folders, advertenties, zakelijke brieven etc. Daarnaast vertalen wij uw teksten tegen een scherp tarief. Onze ervaren medewerkers gaan professioneel, nauwkeurig, kwalitatief hoogwaardig, snel en vakkundig te werk.

Bij Vertaalwerk Met Passie werken uitsluitend ervaren, hoogopgeleide en gepassioneerde native speakers met oog voor detail en veel liefde voor het vak. Wij denken met u mee en werken uiterst nauwkeurig. Alle vertalingen worden altijd door een tweede native speaker ter correctie gelezen. Copywriting, vertaalwerk, redigeren van teksten en/of klantenservice, bij Vertaalwerk Met Passie ontvangt u deze dienstverleningen uit één hand. Kortom, wij hebben alle kennis en ervaring om uw van een specialist voor uw vertaling in het Deens te voorzien!

Inmiddels werken er meer dan 50 vertalers/correctoren binnen Vertaalwerk Met Passie en zijn wij trots op wat wij tot nu toe voor onze klanten hebben mogen betekenen.

Prijzen

Onze prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren voor uw vertaalwerk in Deens. De prijs ligt aan de taal, de manier van afleveren en uiteraard de grootte van de tekst. Voor een specifieke prijs kunt u onze offerte aanvragen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie onze specialist op het gebied van vertaling van Deens Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 184 615 628 of +31 6 231 288 20. U kunt ook mailen naar info@vertaalwerkmetpassie.com.

Een greep uit onze klanten

Offerteformulier

  Naam / Your name*:

  Bedrijfsnaam / Company name:

  Uw E-mail / Your E-mail*:

  Telefoonnummer / Phone number*:

  Woonplaats / Residence:

  Adres / Address:

  In welke taal is het document opgemaakt? / Source language:

  Naar welke taal/talen moet worden vertaald? / Target language:

  Bestand toevoegen / Add file:

  Tweede bestand / Second file:

  Wanneer is uw deadline? / When is your deadline?

  Uw bericht / Your message:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)