Spoedcursus Duits Tilburg

Heeft u binnenkort een meeting of beurs in het Duits en heeft u zich nog niet goed voorbereid op het feit dat u voor een lange tijd Duits moet gaan praten? Dan kan een spoedcursus Duits Tilburg u uit de brand helpen. Doordat de cursussen bij Vertaalwerk Met Passie gegeven worden door mensen die Duits als hun moedertaal hebben, wordt ervoor gezorgd dat u zich snel zult redden in het Duits. Door snel klaargestoomd te worden voor een gesprek in het Duits, kan het een stuk eenvoudiger zijn om bijvoorbeeld een zakelijk afspraak te maken in het Duits. Zo weet u zeker dat u klanten binnen kunt halen zonder dat u voor schut staat.

Cursus in andere talen

Ook voor andere talen is het mogelijk om cursussen te volgen. Er zijn bij Vertaalwerk Met Passie namelijk tal van mensen aanwezig die allemaal een andere taal als moedertaal hebben. Hierdoor kunnen ze op een begrijpelijke manier de talen die ze goed spreken bij u bijbrengen. Volg naast de spoedcursus Duits Tilburg dus ook nog cursussen in andere talen.

Spoedcursus Duits Tilburg Vertaalwerk Met Passie

Vertaalwerk Met Passie is opgericht door Martell Brandwijk – Thieme. Zij is native speaker Duits met een afgeronde opleiding zakelijke communicatie. Het team bestaat uit enthousiaste, hoogopgeleide native speaker vertalers, in touch met de markten van hun moedertaal en vol passie voor taal en teksten. Zij weten wat trendy is en verstaan hun vak. Voor u een groot voordeel, omdat het team hierdoor zo veel mogelijk de vertalingen en de copywriting op actuele trends of veranderingen kan toespitsen. Tevens kunnen wij uw SEO-sleutelwoorden zo in onze teksten verwerken, dat zoekmachines deze makkelijk ontdekken en de tekst voor uw lezer wel aantrekkelijk blijft. Heeft u vragen in Tilburg of wilt u meer informatie over onze spoedcursus Duits? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 184 615 628 of +31 6 231 288 20. U kunt ook mailen naar info@vertaalwerkmetpassie.com.

Een greep uit onze klanten

Spoedcursus Duits

Neem vrijblijvend contact op

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)