Taalcoach Duits Utrecht

Voor sommigen is Duits een makkelijke taal. Op de één of andere manier hebben ze Duits zo in de vingers. Voor anderen kan het echter een enorm lastige opgave zijn om Duits goed te leren. Bij Vertaalwerk Met Passie zijn echte Duitsers aanwezig die u kunnen helpen om vloeiend Duits te praten. Met zo’n taalcoach Duits Utrecht bent u bovendien in staat om uzelf te redden als u bijvoorbeeld naar een Duitse beurs moet om zaken te doen. Om goed zaken te doen is het namelijk wel van belang om een goed woordje Duits te spreken. Zo kunt u duidelijke afspraken maken en genoeg verdienen op zo’n beurs.

Meerdere coaches

Bij Vertaalwerk Met Passie zijn meerdere coaches uit verschillende landen aanwezig om u te helpen bij een lastige taal. Naast de taalcoach Duits Utrecht zijn daarom bijvoorbeeld ook nog Italiaanse, Engelse en Spaanse coaches aanwezig. Door lessen te nemen bij deze coaches zal uw taalvaardigheid in deze landen enorm omhoog gaan. Het is natuurlijk ook mogelijk om teksten door hen te laten vertalen.

Taalcoach Duits Utrecht Vertaalwerk Met Passie

Vertaalwerk Met Passie is opgericht door Martell Brandwijk – Thieme. Zij is native speaker Duits met een afgeronde opleiding zakelijke communicatie. Het team bestaat uit enthousiaste, hoogopgeleide native speaker vertalers, in touch met de markten van hun moedertaal en vol passie voor taal en teksten. Zij weten wat trendy is en verstaan hun vak. Voor u een groot voordeel, omdat het team hierdoor zo veel mogelijk de vertalingen en de copywriting op actuele trends of veranderingen kan toespitsen. Tevens kunnen wij uw SEO-sleutelwoorden zo in onze teksten verwerken, dat zoekmachines deze makkelijk ontdekken en de tekst voor uw lezer wel aantrekkelijk blijft. Heeft u vragen in Utrecht of wilt u meer informatie over onze taalcoach Duits? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 184 615 628 of +31 6 231 288 20. U kunt ook mailen naar info@vertaalwerkmetpassie.com.

Een greep uit onze klanten

Taalcoach Duits

Neem vrijblijvend contact op

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)