Training Duits Den Haag

Duits kan een lastige taal zijn. Ondanks dat het veel lijkt op het Nederlands, is vloeiend Duits praten toch ontzettend lastig. Verstaanbaar maken lukt in veel gevallen nog wel, maar zodra er moeilijke woorden gebruikt moeten worden of iets in geschrift moet worden neergezet, begint het echt lastig te worden. Een training Duits Den Haag kan hierbij helpen. Of u nu in de toekomst naar Duitsland moet om zaken te doen of u gewoon graag uw Duits bijspijkert, bij Vertaalwerk Met Passie bent u aan het juiste adres. Door een cursus Duits te volgen wordt het een stuk makkelijk om uzelf goed te verwoorden in het Duits.

Laat teksten vertalen

Bij Vertaalwerk Met Passie is het, naast trainingen volgen, mogelijk om Nederlandse teksten te vertalen naar een grote hoeveelheid andere talen. Bij Vertaalwerk Met Passie werken mensen uit verschillende landen die ieder een andere moedertaal hebben. Hierdoor bent u verzekerd van een tekst die volledig klopt in de gewenste taal. Zo kan een training Duits Den Haag overgeslagen worden en gekozen worden voor het eenmalig vertalen van een tekst.

Training Duits Den Haag Vertaalwerk Met Passie

Vertaalwerk Met Passie is opgericht door Martell Brandwijk – Thieme. Zij is native speaker Duits met een afgeronde opleiding zakelijke communicatie. Het team bestaat uit enthousiaste, hoogopgeleide native speaker vertalers, in touch met de markten van hun moedertaal en vol passie voor taal en teksten. Zij weten wat trendy is en verstaan hun vak. Voor u een groot voordeel, omdat het team hierdoor zo veel mogelijk de vertalingen en de copywriting op actuele trends of veranderingen kan toespitsen. Tevens kunnen wij uw SEO-sleutelwoorden zo in onze teksten verwerken, dat zoekmachines deze makkelijk ontdekken en de tekst voor uw lezer wel aantrekkelijk blijft. Heeft u vragen in Den Haag of wilt u meer informatie over onze training Duits? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 184 615 628 of +31 6 231 288 20. U kunt ook mailen naar info@vertaalwerkmetpassie.com.

Een greep uit onze klanten

Training Duits

Neem vrijblijvend contact op

  Naam (verplicht)

  Adres

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)