Turks tekst vertalen

Wilt u uw bedrijf promoten in het buitenland, maar wilt u er zeker van zijn dat er geen fouten in uw tekst zit ? Laat dan uw Turks tekst vertalen door professionals. Wij van Vertaalwerk Met Passie vertalen teksten van Nederlands of Engels naar de gewenste taal voor u en andersom. Voor het vertalen van uw verhaal naar een Turks tekst, maken wij geen gebruik van programma’s. Bij Vertaalwerk Met Passie leveren wij enkel maatwerk.

Waarom mijn tekst laten vertalen door Vertaalwerk Met Passie ?

Ons team van vertalers bestaat uit professionele en gedreven werknemers. Ze zijn opgeleid tot freelance Turks vertalers. Ook zijn alle vertalers native speakers. Hierdoor kunnen zij foutloos uw teksten van en naar hun moedertaal omzetten. Ook zijn zij bekend met de plaatselijke markt, zo kunnen zij ook op Turks trends van dat moment inspelen. Op de pagina ‘onze vertalers’ kunt u kort kennis maken met de werknemer die uw Turks tekst zal gaan vertalen. Voor meer informatie over hun opleidingen en achtergrond kunt u contact met ons opnemen.

Een overzicht van alle talen die wij verwerken zijn: Engels, Duits, Chinees, Grieks, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Turks, Hongaars, Pools, Farsi, Hindi, Indonesisch, Japans, Russisch, Zweeds en Deens. Naast Turks tekst vertalen kunt u ook terecht bij ons voor transcripties, tolkservice, scripties, copywriting en ondertiteling.

De prijzen van ons vertaalwerk hangt sterk af van de opdracht. De grootte van de tekst, de taal waar het in vertaald moet worden en de manier van aanleveren zorgt voor uiteenlopende prijzen. Voor een prijsindicatie van uw Turks tekst te vertalen, kunt u een offerte op onze website aanvragen.

Meer informatie over Turks tekst vertalen ?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een Turks tekst laten vertalen door Vertaalwerk Met Passie ? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 184 615 628 of +31 6 231 288 20. U kunt ook mailen naar info@vertaalwerkmetpassie.com.

Een greep uit onze klanten

Offerteformulier

  Naam / Your name*:

  Bedrijfsnaam / Company name:

  Uw E-mail / Your E-mail*:

  Telefoonnummer / Phone number*:

  Woonplaats / Residence:

  Adres / Address:

  In welke taal is het document opgemaakt? / Source language:

  Naar welke taal/talen moet worden vertaald? / Target language:

  Bestand toevoegen / Add file:

  Tweede bestand / Second file:

  Wanneer is uw deadline? / When is your deadline?

  Uw bericht / Your message:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)