Vertaalbureau Giessenburg

Bent u op zoek naar een vertaalbureau in Giessenburg? Dan bent u aan het juiste adres bij ons! Hoewel wij gevestigd zitten in Hardinxveld-Giessendam kunnen wij ook voor u vertaalwerk uitvoeren. We kunnen een afspraak inplannen of alle communicatie gaat telefonisch of over de mail.

Over ons

Vertaalbureau GiessenburgVertaalwerk met Passie is een vertaalbureau dat onder andere voor u in Giessenburg vertaalt. Wij begonnen in 2009 met slechts twee werknemers. Inmiddels hebben wij een klantenbestand opgebouwd en hebben wij een team van 50 vertalers. Onze vertalers zijn allemaal native speakers en zijn bekend met de gebruiken en trends van de doelgroep. Zo kunnen wij de teksten zo goed mogelijk aanpassen naar de taal die u wenst. Wij als vertaalbureau, vertalen niet alleen teksten. U kunt ook bij ons terecht voor ondertiteling, scripties, tolkservice, copywriting en transcripties. Kortom u hoeft niet verder te zoeken naar een vertaalbureau in Giessenburg!

Door onze jarenlange ervaring en groei bieden wij u een groot aanbod, namelijk: Nederlands, Deens, Zweeds, Russisch, Japans, Indonesisch, Hindi, Farsi, Pools, Hongaars, Turks, Portugees, Italiaans, Engels, Frans, Spaans, Grieks, Chinees en Duits.

Onze prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren. De prijs ligt aan de taal, de manier van afleveren en uiteraard de grootte van de tekst. Voor een specifieke prijs kunt u onze offerte aanvragen.

Door een uniek netwerk van professionele vertalers zijn wij in staat om snel, en vooral met persoonlijke aandacht voor uw opdracht optimale vertalingen te leveren. Spoedvertaling nodig? Geen probleem, wij lossen het voor u op!  Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel.

Contact

Heeft u vragen over een van onze services als vertaalbureau in Giessenburg? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te mailen naar info@vertaalwerkmetpassie.com of te bellen naar +31 184 615 628 & +31 6 231 288 20. Als u interesse heeft kunt u meteen een offerte aanvragen op onze website.

Een greep uit onze klanten

Offerteformulier

  Naam / Your name*:

  Bedrijfsnaam / Company name:

  Uw E-mail / Your E-mail*:

  Telefoonnummer / Phone number*:

  Woonplaats / Residence:

  Adres / Address:

  In welke taal is het document opgemaakt? / Source language:

  Naar welke taal/talen moet worden vertaald? / Target language:

  Bestand toevoegen / Add file:

  Tweede bestand / Second file:

  Wanneer is uw deadline? / When is your deadline?

  Uw bericht / Your message:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)