Vertaalbureau Grieks

Vertaalwerk met Passie is hét bedrijf als u op zoek bent naar een vertaalbureau dat vertaalt in het Grieks. Wij vertalen allerlei soorten teksten voor u. Onze medewerkers zijn opgeleid tot freelance vertalers en zijn zeer gemotiveerd om u te helpen. Kortom, voor al uw vertaalwerk bent u bij Vertaalwerk met Passie aan het juiste adres.

Over ons

vertaalbureau GrieksVertaalwerk met Passie is een Grieks vertaalbureau dat in 2009 begon met slechts twee werknemers. Inmiddels hebben wij een klantenbestand opgebouwd en hebben wij een team van 50 vertalers. Onze vertalers zijn allemaal native speakers en zijn bekend met de gebruiken en trends van de doelgroep. Zo kunnen wij de teksten zo goed mogelijk aanpassen naar de taal die u wenst. Wij als vertaalbureau dat onder andere in het Grieks vertaalt, vertalen niet alleen teksten. U kunt ook bij ons terecht voor ondertiteling, scripties, tolkservice, copywriting en transcripties.

Daarnaast bieden wij u een groot aanbod aan talen, namelijk: Deens, Zweeds, Russisch, Japans, Indonesisch, Hindi, Farsi, Pools, Hongaars, Turks, Portugees, Italiaans, Engels, Frans, Spaans, Grieks, Chinees en Duits.

Onze prijzen als vertaalbureau in onder andere de Grieks taal zijn afhankelijk van een aantal factoren. De prijs ligt aan de taal, de manier van afleveren en uiteraard de grootte van de tekst. Voor een specifieke prijs kunt u onze offerte aanvragen.

Contact

Heeft u vragen over een van onze services als vertaalbureau in het Grieks? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te mailen naar info@vertaalwerkmetpassie.com of te bellen naar +31 184 615 628 & +31 6 231 288 20. Als u interesse heeft kunt u meteen een offerte aanvragen op onze website.

Een greep uit onze klanten

Offerteformulier

  Naam / Your name*:

  Bedrijfsnaam / Company name:

  Uw E-mail / Your E-mail*:

  Telefoonnummer / Phone number*:

  Woonplaats / Residence:

  Adres / Address:

  In welke taal is het document opgemaakt? / Source language:

  Naar welke taal/talen moet worden vertaald? / Target language:

  Bestand toevoegen / Add file:

  Tweede bestand / Second file:

  Wanneer is uw deadline? / When is your deadline?

  Uw bericht / Your message:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)