Vertaalwerk in het Indonesisch

Vertaalwerk Met Passie is een bedrijf dat u met al uw vertaalwerk in het Indonesisch kan helpen. Wij maken geen gebruik van vertaalprogramma’s en leveren alleen werk op maat. Met onze freelance vertalers kunnen wij u van vrijwel alle talen voorzien. Voor al uw vertaalwerk in het Indonesisch bent u bij ons aan het juiste adres!

Over Vertaalwerk Met Passie

Al het vertaalwerk in het Indonesisch wordt bij ons gedaan door native speakers. Zo kunnen wij u garanderen dat u een foutloze tekst geleverd krijgt. Ook zijn onze medewerkers bekend met de trends en het nieuws in hun moederland. Hierdoor kunnen zij inspelen op de markt in het land waar u interesse in heeft. Voor al het vertaalwerk in het Indonesisch hebben wij een aantal vaste vertalers. Deze zijn te vinden op onze website, met een kleine toelichting. Mocht u meer te weten willen komen over de vertaler, zoals een cv of opleidingen, dan kunt u contact met ons opnemen.

Onze prijzen zijn afhankelijk van de service die wij moeten leveren. De factoren die invloed hebben op de prijs zijn de tekstgrootte, de gekozen taal en de manier van aanleveren. Op de website kunt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen om een prijsindicatie te krijgen.

De talen waarin wij onze service kunnen aanbieden zijn: Chinees, Deens, Duits, Engels, Farsi, Frans, Grieks, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Vertaalwerk Met Passie levert vertaalwerk in het Indonesisch , maar wij bieden ook andere services in deze taal. Zo kunt u ook bij ons terecht voor copywriting, tolkservices, transcripties, scripties en ondertiteling.

Geïnteresseerd in vertaalwerk in het Indonesisch?

Heeft u interesse in vertaalwerk in het Indonesisch door Vertaalwerk Met Passie? Vraag dan nu een offerte aan. Voor eventuele vragen of meer informatie over ons werk, kunt u contact met ons opnemen. U kunt bellen naar +31 6 231 288 20 & +31 184 615 628 of mailen naar info@vertaalwerkmetpassie.com.

Een greep uit onze klanten

Offerteformulier

  Naam / Your name*:

  Bedrijfsnaam / Company name:

  Uw E-mail / Your E-mail*:

  Telefoonnummer / Phone number*:

  Woonplaats / Residence:

  Adres / Address:

  In welke taal is het document opgemaakt? / Source language:

  Naar welke taal/talen moet worden vertaald? / Target language:

  Bestand toevoegen / Add file:

  Tweede bestand / Second file:

  Wanneer is uw deadline? / When is your deadline?

  Uw bericht / Your message:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)