Vertalen taal Duits

vertalen taal DuitsBent u op zoek naar een bedrijf dat uw teksten kan vertalen in de taal Duits? Dan helpen wij u graag verder. Wij vertalen allerlei soorten teksten voor u. Alle teksten die u zelf niet begrijpt zijn voor ons geen probleem! Onze medewerkers zijn opgeleid tot freelance vertalers en zijn zeer gemotiveerd om u te helpen. Kortom, voor al uw vertaalwerk bent u bij ons aan het juiste adres!

Over ons

In 2013 is Vertaalwerk Met Passie opgericht. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een team van 50 medewerkers die uw teksten kunnen vertalen in de taal Duits. Door deze groei hebben wij ons aanbod aan talen en services flink uitgebreid. De vele positieve feedback van onze klanten van onze feedback van onze klanten bewijst dat ons concept van individuele benadering, betrokkenheid met uw bedrijf en het vertaalwerk door native speakers, heel succesvol is. Niet alleen voor ons, maar zeker ook voor u!

Een overzicht van alle teksten die wij vertalen naast de taal Duits zijn: Engels, Duits, Chinees, Grieks, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Turks, Hongaars, Pools, Farsi, Hindi, Indonesisch, Japans, Russisch, Zweeds en Deens. Naast Chinees tekst vertalen kunt u ook terecht bij ons voor transcripties, tolkservice, scripties, copywriting en ondertiteling. Een overzicht van meer informatie over onze vertalers vindt u hier.

De prijzen van ons vertaalwerk hangen sterk af van de opdracht. De grootte van de tekst, de taal waar het in vertaald moet worden en de manier van aanleveren zorgt voor uiteenlopende prijzen. Voor een prijsindicatie van het vertalen van uw tekst in de taal Duits kunt u een offerte op onze website aanvragen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het vertalen van uw teksten het Duits? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 184 615 628 of +31 6 231 288 20. U kunt ook mailen naar info@vertaalwerkmetpassie.com.

Een greep uit onze klanten

Offerteformulier

  Naam / Your name*:

  Bedrijfsnaam / Company name:

  Uw E-mail / Your E-mail*:

  Telefoonnummer / Phone number*:

  Woonplaats / Residence:

  Adres / Address:

  In welke taal is het document opgemaakt? / Source language:

  Naar welke taal/talen moet worden vertaald? / Target language:

  Bestand toevoegen / Add file:

  Tweede bestand / Second file:

  Wanneer is uw deadline? / When is your deadline?

  Uw bericht / Your message:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)